Ενοικιάζεται Διαμέρισμα Στα Πατήσια, 95 Τετραγωνικά, Με Φάντασμα

Η αναγνώστις και σπιτοσκυλοφαν Άντα έστειλε το εξής μήνυμα:

Η φίλη μου η Ζωή ψάχνει σπίτι στην Αθήνα..και βρήκε αυτό το ενδιαφέρον listing

Ήταν πράγματι, ένα ενδιαφέρον λίστινγκ, καθώς περιλάμβανε την παραπάνω φωτογραφία, κι ακόμα δύο πολύ χαρακτηριστικές, οι οποίες αναδείκνυαν το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του διαμερίσματος: Το φάντασμα.

Εδώ βλέπουμε το φάντασμα να κρατάει ψηλά ένα στεφάνι από λουλούδια, πιθανότατα γιατί έκρινε πως τέσσερα βάζα με τριαντάφυλλα και μια γλαστρίτσα δεν είναι αρκετά φυτά για μια κουζίνα.

Εδώ το φάντασμα έχει καθίσει στο τραπέζι μπροστά από μια γυάλινη βαθουλωτή πιατέλα που μπορεί να περιέχει μια τούρτα γενεθλίων με κεράκι που γράφει "5", αλλά μπορεί και όχι. Το ενδιαφέρον είναι πως σ' αυτή τη φωτογραφία το φάντασμα δεν έχει κεφάλι. Παρ' όλα αυτά, είναι μόλις το δεύτερο τρομακτικότερο πράγμα στη φωτογραφία, μετά την κούκλα στο σύνθετο αποπίσω.

Εδώ βλέπουμε το φάντασμα, φαινομενικά έτοιμο να τσιμπολογήσει τσουρέκι με κοκακόλα, αλλά αν προσέξεις καλύτερα τη στάση του σώματος και το δάχτυλο συμπεραίνεις πως μάλλον κάτι άλλο κάνει: Μιλάει στο φαγητό. Σαν να του λέει "κάτσε φρόνιμα, or else". Το φάντασμα, όπως βλέπεις, είναι βραχύσωμο, όχι πολύ ψηλότερο από την καρέκλα, και έχει το physique γιαγιούλας, κάτι πάντα χρήσιμο αν θες κάποιον να πει δυο λογάκια στο φαγητό.

Όπως και να το κάνουμε 530 ευρώ το μήνα στα Πατήσια για διαμέρισμα 95 τετραγωνικών με in-house κοντό φάντασμα 5 χρονών που αγαπάει τα λουλούδια, δεν είναι καθόλου πολλά. Το σπιτόσκυλο λέει: Να το πάρεις, Ζωή!

Θυμήσου ετούτο το listing με τους αγέρωχους κομπάρσους, ή ετούτο το υπερθέαμα τάξης και photoshop.

Ένας κόσμος FAIL:
Μια απίστευτη πολυκατοικία στο Αιγάλεω
Σκάλα FAIL στην οδό Καραπιπέρη
Μπαλκόνι-Φανάρι FAIL
Σκαλοπατάκια-τσιμεντόλιθοι FAIL
Μια πόρτα στην Ακρόπολη FAIL
Εξώπορτα FAIL
To τζάκι στο δρόμο FAIL
Μια εναέρια πόρτα στο σούπερ μάρκετ. Στην Κίνα. FAIL
Μια πόρτα στο πουθενά -στο Νέο Κόσμο FAIL
Σκάλα FAIL
To μπαλκόνι που εξέχει FAIL
FAIL pot pouri
Κι άλλο FAIL pot pouri
Μπαλκονόπορτα FAIL
Πρόσοψη FAIL
Κι άλλες Σκάλες FAIL
Σκάλες ξαναFAIL
Νιπτήρας FAIL

Διαφήμιση 300×250 Google