Oh My, Σπιταρόνα Στη Χαβάη

Το σπιτόσκυλο αγαπά τη Χαβάη όχι μόνο για το κλίμα και τη βλάστηση και το ότι είναι ολόιδια με τον νησί του Lost και επειδή είναι Αμερική οπότε μιλανε Αγγλικά και δεν νιώθει πολύ ξένο, αλλά και επειδή πότε-πότε βλέπει κάτι τέτοια και τροφοδοτεί τα όνειρά του με υλικό. Είναι οπτικό τύπο, το σπιτόσκυλο.

Ετούτο, λοιπόν, είναι ένα θηριώδες σπίτι 850 τετραγωνικών και έξι υπνοδωματίων στο Μεγάλο Νησί, το οποίο βλέπει θάλασσα, είναι δίπλα σε θαυμάσια παραλία και ριζόρτ τίγκα στις παροχές και τις ευκολίες, και έχει και δικό του οικόπεδο 4+ στρεμμάτων τίγκα στο δέντρο, το λουλούδι, και τη λίμνη τη γεμάτη κόι. Έμπα για φωτογραφίες, λεπτομέρειες και, βεβαίως, την τιμή! Ναι, πωλείται. Πάρε και κάνα χαρτομάντιλο να σφουγγίξεις τα δάκρυα.

Νάτο από ψηλά, ωραιότατο, πράσινο και γιγάντιο. Και μόνο που το βλέπει έτσι, το σπιτόσκυλο ηρεμεί και χαλαρώνει. Μετά αναρωτιέται τι είναι αυτά τα πράσινα γύρω από τις πλάκες του driveway. Λειχήνες;

Το σπίτι είναι πάνω στη θάλασσα κι έχει και μια θαυμάσια πισίνα οπότε καταλαβαίνεις, ξεκαλοκαιριάζεις άνετα σ' αυτόν εδώ το χώρο ή, δεδομένης της τοποθεσίας, περνάς όλο το χρόνο σ' αυτόν εδώ το χώρο μετακομίζοντας από καρέκλα σε καρέκλα, διαβάζοντας, ακούγοντας μουσικές στο άη-ποντ όταν βαριέσαι το πλάτσα πλούτσα, γράφοντας, και κοιμώμενος/η. Πέρφεκτ.

Το σπίτι είναι τίγκα στα ανοίγματα και στο πράσινο και στα νερά, οπότε καταλαβαίνεις, η απόλυτη νιρβάνα, το λιώσιμο, η αποχαύνωση. Πράγματα που το σπιτόσκυλο έχει ανάγκη στην παρούσα φάση.

Τώρα θα σε στείλει στο site του μεσίτη για να δεις περισσότερες φωτογραφίες και να διαβάσεις περισσότερες πληροφορίες, αλλά μην απλώνεις ακόμα χέρι προς το πορτοφόλι. Το παρόν κοστολογείται στα 24 εκατομμύρια δολάρια, ναι, αυτό που διάβασες, εν μέσω κρίσης κιόλας.

Καταραμένη φτώχια.

Θυμήσου ακόμα: Το Χαβανέζικο διακοπόσπιτο του Ομπάμα

via luxist

Διαφήμιση 300×250 Google