Αληθινά Σπίτια XXXII: Ξενώνας Στη Σύρο

Το σπιτόσκυλο σου 'χει πει ότι τις Κυκλάδες, με την ξεραΐλα, τον αέρα και την αρχιτεκτονική ασπρίλα δεν τις μπορεί, δεν τις πολυγουστάρει. Μα αυτό εδώ το "παράσπιτο", έτσι το λένε, ένας ξενώνας 50 τετραγωνικών με παταράκι, κουζινίτσα και βεραντούλα σε σπίτι της Σύρου, λίγα χιλιόμετρα απ' την Ερμούπολη, ούτε άσπρο είναι, κι έχει και κάνα δεντράκι στον κήπο του κυρίως σπιτιού να ξεκουράζεται το μάτι. Μπες να δεις φωτογραφίες, ντεκόρ.

Το παράσπιτο, παρεμπιπτόντως, που κοιμίζει τρεις, νοικιάζεται με τη βδομάδα (650 γιούρο), το φόρτναϊτ ή το μήνα, στείλε μέηλ κυρία Σοφία sophiec [παπάκι] otenet.gr αν ενδιαφέρεσαι.

Θυμήσου περισσότερα αληθινά σπίτια στη Ρουμανία, στο Μανχάταν, στο Γκέτεμποργκ, στο Τελ Αβίβ, στη Στοκχόλμη, πάλι στo Γκέτεμποργκ, στη Ουάσινγκτον, στο Μπρούκλιν πάλι (πάλι), στο Νιου Τζέρσεϊ, στα Πετράλωνα, στο Μετς, στο Χάρλεμ, στον Πειραιά (και εδώ), στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Μιλάνο, στις Σέρρες, στη Ρόδο, στη Μαδρίτη, πάλι στο Νιου Τζέρσεϊ, στο Μπρούκλιν, στο Μπουένος Άιρες, στο Παρίσι, στη Λιλ, πάλι στις Σέρρες, πάλι στο Μπρούκλιν, στο Χέλσινγκμποργκ, στο Βανκούβερ, στη Χάγη, στο Φάληρο, στο Μανχάταν και πάλι στο Παρίσι.

Ακόμα: Το σπιτόσκυλο και οι Κυκλάδες:
Πέτρα και τσιμέντο στην Τήνο
Μια βίλα στη Μύκονο (πόσα θα έδινες;)
Ένα θαμμένο σπίτι στην Αντίπαρο
Άλλο ένα θαμμένο σπίτι στην Αντίπαρο
Το καλύτερο ρετιρέ του Αιγαίου
Εξοχικό στη Τζιά
Άλλο ένα εξοχικό στη Τζιά
Το σπίτι του Κόκκαλη στη Μύκονο
Το σπίτι μιανής σε άγνωστο νησί
Αρχοντικό στην Άνδρο
Ο μύθος της ασπρίλας των Κυκλάδων
Το σπιτόσκυλο κατά των Κυκλάδων

Διαφήμιση 300×250 Google