Αληθινά Σπίτια ΧΧΧΙΙΙ: Το Διαμέρισμα Του Εργένη Στο Χαλάνδρι

Κοίταξε ετούτο εδώ: Είναι το διαμέρισμα του εργένη Γιώργου στο Χαλάνδρι, 5 λεπτά απ' το μετρό, 60 τετραγωνικά μαζί με τον ημιυπαίθριο, καινούριο, ήσυχο, στο μπρώτο όροφο, και διακοσμημένο όχι τυχαία ή με ΙΚΕΑ, αλλά με σκέψη και σπουδή. Μπες να δεις φωτογραφίες και να το κρίνεις ως εργένικη φωλιά, μπάτσελορ παντ που λέμε και στη καθομιλουμένη.

Το λοιπόν, βλέπεις κάποια χαρακτηριστικά αξιοσημείωτα σε τούτο εδώ το σπίτι:

- Το σκαμπό-φατσάκι α λα Φιλίπ Σταρκ
- Την ταπετσαρία-σαν-από-πετραδάκια (στην είσοδο και πάνω από το τζάκι)
- Τα γυψοσανιδένια κόλπα με τα φωτάκια
- Τα ξύλινα πατώματα ολ όβερ
- Τους καθρέφτες τους νωχελικά ακουμπησμένους στους τοίχους
- Το ότι δεν έχει πάρει ακόμα τηλεόραση
- Το βαζάκι με τους φελλούς. Είναι φελλοί που έχει μαζέψει ο άρτι επαναπατρισθείς εργένης Γιώργος στις ανά τον πλανήτη μπεκροκατανύξεις του. Διαβεβαιώνει ο Γιώργος το σπιτόσκυλο: "Δεν είμαι αλκοολικός".

Πως σου φαίνεται; Και, κυρίως, τι πιστεύεις ότι λέει το σπίτι του το φτιαγμένο έτσι για τον εργένη Γιώργο;

Θυμήσου περισσότερα αληθινά σπίτια στη Σύρο, στη Ρουμανία, στο Μανχάταν, στο Γκέτεμποργκ, στο Τελ Αβίβ, στη Στοκχόλμη, πάλι στo Γκέτεμποργκ, στη Ουάσινγκτον, στο Μπρούκλιν πάλι (πάλι), στο Νιου Τζέρσεϊ, στα Πετράλωνα, στο Μετς, στο Χάρλεμ, στον Πειραιά (και εδώ), στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Μιλάνο, στις Σέρρες, στη Ρόδο, στη Μαδρίτη, πάλι στο Νιου Τζέρσεϊ, στο Μπρούκλιν, στο Μπουένος Άιρες, στο Παρίσι, στη Λιλ, πάλι στις Σέρρες, πάλι στο Μπρούκλιν, στο Χέλσινγκμποργκ, στο Βανκούβερ, στη Χάγη, στο Φάληρο, στο Μανχάταν και πάλι στο Παρίσι.

Διαφήμιση 300×250 Google