Αληθινά Σπίτια XXIII: Νιου Τζέρσεϊ

scottlrl

Ετούτο εδώ το ελαφρώς παλαβό σπίτι το διάλεξε ο ιδιοκτήτης του Σκοτ γιατί  είναι μέσα στη φύση, και ταυτόχρονα μια ανάσα απ' τη Νέα Υόρκη, δίπλα στο ποτάμι, από την αποκεί πλευρά του Μανχάταν, στο ύψος των 51 δρόμων, που αν δεν ξέρεις από  Μανχάταν, είναι μια χαρά ύψος. Το σπιτόσκυλο λοιπόν χάζευε τις φωτογραφίες από το αλλόκοτο σπίτι του που έχει, αν κατάλαβε καλά, δύο ορόφους και υπόγα, και το οποίο είναι 130 τετραγωνικά περίπου, όταν είδε το ενδιαφέρον φάμιλη ρουμ αποπάνω και το πρόσεξε: Το ιδανικό κόφη τέιμπλ!

Έμπα εντός για περισσότερες εκπλήξεις από  ένα αλλόκοτο σπίτι.

scotthousetour02_small

Όπως ίσως πρόσεξες, το φάμιλη ρούμ έχει αυτό το εναέριο κρεβάτι, το οποίο στην αρχή το σπιτόσκυλο πέρασε για το κύριο  κρεβάτι του σπιτιού, και μνήμες ξύπνησαν (πολλές), αλλά όχι, ήταν λάθος, αυτό είναι ένα έξτρα κρεβάτι, το τρίτο του σπιτιού, αν σκάσει κάνας φασαριόζος ανιψιός και πρέπει να τον κοιμίσεις κάπου.

scotthousetour03_small

Από εκειπάνω, πάντως, αυτές οι πολυθρονίτσες πολύ κόμφορταμπλ μοιάζουν, και το σπιτόσκυλο πιστεύει πως αυτό είναι  ένα ωραίο ζεστό δωματιάκι.

scotthousetour05_small

scotthousetour15_small

Όπως αντιλαμβάνεσαι, ο Σκοτ έχει μαζέψει ένα σωρό μαραφέτια στο σπίτι του, κι έχει γεμίσει κάθε άδεια επιφάνεια του σπιτιού με δαύτα, και σ' αυτό θυμίζει τη μάνα του σπιτόσκυλου, η οποία τουλάχιστον δεν έχε μια πλήρη παράσταση της κιβωτού του Νώε με τα ζωάκια αραδιασμένη στον κομό.

scotthousetour17_small

scotthousetour19_small

Το σπιτόσκυλο δεν έχει τίποτα να πει γι' αυτές τις φωτογραφίες, μόνο να παρατηρήσει ότι αυτά τα κουρτινόξυλα είναι τρε μπανάλ.

scottbrl

scotthousetour29_small

Το μάστερ μπέντρουμ του Σκοτ είναι στον απάνω όροφο και είναι πολύ όμορφο, εκτός αν σου προκαλεί κλειστοφοβία το ταβάνι που γέρνει. Έχει ένα μεγάλο παράθυρο που αφήνει μπόλικο  φως να μπει, λίγα έπιπλα, λίγα χρώματα, μια χαρά. Αλλά έχει και τηλεόραση. Το σπιτόσκυλο προτείνει στα πιτσιρίκια να πετάξουν την τηλεόραση από το υπνοδωμάτιο, έρευνες που δεν έχει πρόχειρες αυτή τη στιγμή λένε ότι δεν κάνει καλό, προκαλεί στρες και κακό ύπνο. Επίσης δεν του αρέσουν αυτά τα ψεύτικα πευκοκλαδιά πάνω απ' το παράθυρο. Γουότ δε φακ;

scotthousetour33_small

Ετούτη η σκάλα οδηγεί  από το μάστερ μπέντρουμ  στο υπόλοιπο σπίτι και  το σπιτόσκυλο έχει να παρατηρήσει δύο πράγματα, πρώτον αυτά τα πράματα (κρεμάστρες;) που εξέχουν και είναι ό,τι πρέπει για να βγάλεις κάνα μάτι καθώς κατεβαίνεις να πας για τσίσα, και δεύτερον τη λάμπα πάνω αριστερά, η οποία λέει ανάβει και σβήνει με παλαμάκια, γιατί αλλιώς δεν μπορείς να τη φτάσεις.

scotthousetour01_small

Στο φάμιλι ρουμ ο Σκοτ έχει κι αυτή την κόκκινη σόμπα.

scotthousetour25_small

Το σπιτόσκυλο, δε, εγκρίνει με θέρμη το γενναιόδωρο από πλευράς χώρου μπάνιο. Ωστόσο τόσοι τεράστιοι καθρέφτες σε ένα δωμάτιο που ο κόσμος περιφέρεται εν πολλοίς τσίτσιδος και συνήθως μόνος του προκαλούν στο σπιτόσκυλο προβληματισμό. Τι θέλει να βλέπει ο Σκοτ;

scotthousetour44_small

Το σπίτι έχει μια μεγάλη ξύλινη βεράντα με μπόλικες καρέκλες και τραπέζια. Ο Σκοτ, λέει, λατρεύει να "καλεί πολλούς ανθρώπους" για "συγκεντρώσεις". Οπότε οι καθρέφτες στο μπάνιο αποκτούν μια εξήγηση.

Πονηρούλη Σκοτ!

Διάβασε περισσότερα για το σπίτι του εδώ.

Και θυμήσου περισσότερα αληθινά σπίτια στα Πετράλωνα, στο Μετς, στο Χάρλεμ, στον Πειραιά, στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Μιλάνο, στις Σέρρες, στη Ρόδο, στη Μαδρίτη, στο Νιου Τζέρσεϊ, στο Μπρούκλιν, στο Μπουένος Άιρες, στο Παρίσι, στη Λιλ, πάλι στις Σέρρες, πάλι στο Μπρούκλιν, στο Χέλσινγκμποργκ, στο Βανκούβερ, στη Χάγη, στο Φάληρο, στο Μανχάταν και πάλι στο Παρίσι.

Διαφήμιση 300×250 Google