Ορίστε: Το Σπίτι Από Το "The Ghost Writer"

Κάπου στο κατακαλόκαιρο οι σπιτοσκυλοφανς θυμήθηκαν εκείνο το φοβερό σπίτι από την ταινία "The Ghost Writer" του Ρόμαν του Πολάνσκι και δυο τρεις στείλανε e-mail στο σπιτόσκυλο δίνοντάς του εντολή ρητή να το βρει και να τους το φέρει.

Το σπιτόσκυλο, αν και γνωστός μισθοφόρος του ρίαλ εστέητ, τους αγνόησε για τον απλό λόγο ότι ήταν καλοκαίρι, και το σπίτι ήταν μια θεσπέσια μοντερνιά μες το καταχείμωνο της βορειοανατολικής ακτής των ΗΠΑ, οπότε δεν του πήγαινε. Μα το σαράκι μέσα του τον έτρωγε. Και τώρα που πιάσανε οι δροσιές και οι ψιχάλες, κάθισε στο γκομπιούτορα και έψαξε. Και το βρήκε. Είναι έκπληξη -μπες.

Ναι, το σπιτόσκυλο οφείλει να είναι ειλικρινές μαζί σου και να αποκαλύψει: Το σπίτι δεν υπάρχει. Και όχι με την έννοια "τα σπάει". Δεν υπάρχει. Δεν υφίσταται. Ήταν σκηνικό που στήθηκε για την ταινία -οι εσωτερικοί χώροι ήταν επίσης σκηνικά. Και δεν ήταν στις ΗΠΑ -ήταν σε ένα νησάκι στη Γερμανία (καθώς ως γνωστόν ο σκηνοθέτης Ρόμαν Πολάνσκι δεν επιτρέπεται να επιστρέψει στις ΗΠΑ, καθώς ο βιασμός ανηλίκου δεν παραγράφεται).

Αν οι δύο προηγούμενες προτάσεις και αυτές οι εικόνες σε κάνουν να χάνεις την πίστη σου στον κόσμο και σε ό,τι είναι αθώο και να θέλεις να κάνεις μπάνιο για να καθαρίσεις απ' την ποταπότητα του είναι, το σπιτόσκυλο σου ζητά συγνώμη. Διάβασε αυτό για να γελάσει το χειλάκι σου.

The story starts as Obi-Wan Kenobi is recruited by Samantha Jones to help Remington Steele write his memoirs.

Θυμήσου άλλα κινηματογραφόσπιτα:
Το σπίτι του "Τρόμου στο Αμίτιβιλ"
Το σπίτι από τους «Αγγελους Του Τσάρλι»
Το σπίτι από τον «Φέρις Μπιούλερ»
Το σπίτι απ’ το «New Moon»
Το σπίτι απ’ το «Twilight»

Διαφήμιση 300×250 Google