Μαγιόρκα: Το Σπίτι Των 50 Εκατομμυρίων Ευρώ

004

Αν αυτό το πράγμα εσένα σου κάνει ψυχρό, ξενοδοχειέ, και αναγουλιαστικά βλαχοχλιδάτο, τότε πιθανότατα έχεις μάτια και βλέπεις. Κοίτα τι βλέπει το σπιτόσκυλο: Ένα θηρίο στην κορυφή ενός λόφου στην όμορφη και πανάκριβη Μαγιόρκα της Ισπανίας, που ήταν πανάκριβη όταν στη Μύκονο πήγαινες για backpacking, με θέα τη θάλασσα (αλλά όχι πάνω στη θάλασσα), τίγκα στο μάρμαρο, με ελικοδρόμιο και πισίνες, και τιμή που προκαλεί ζαλάδα: 50 εκατομμύρια. Ντάνγκα ντάνγκα.

Έμπα μέσα για πολλές πολλές φωτογραφίες από το θηριο ετούτο.

Οι φωτογραφίες ετούτες υπονοούν πως κανένας δεν έχει μείνει ποτέ σ' αυτό το σπίτι. Πράγμα ακόμα πιο τρομαχτικό. Γιατί μιλάμε για ένα άδειο μαρμάρινο θηρίο σχήματος πυραμίδας και έκτασης 2500 τετραγωνικών. Ποιος ξέρει τί μούμιες είναι θαμένες στα μπουντρούμια αποκάτω.  

Το σπιτόσκυλο προς στιγμήν φλέρταρε με την ιδέα να το τοποθετήσει στην ενότητα "αξίζει τα λεφτά του", αλλά η λογική πρυτάνευσε, καθώς ζούμε σε εποχές δύσκολες, κρίση και τα τοιαύτα, και δεν ήθελε να προκαλέσει το κοινό αίσθημα. Άφησε να το κάνει μόνος του ο μεσίτης.

Τι να πει το σπιτόσκυλο: Καλορίζικο στον Ρώσο ολιγάρχη που θα το ψωνίσει, να το χαίρεται και να το απολαμβάνει, και είθε να βρει εκεί, στην πισίνα, έναν τρόπο να πνίξει τις τύψεις και τη δυστυχία.

Θυμήσου άλλα εξωφρενικά και πανάκριβα:
Το σπίτι των 100 εκατομμυρίων λιρών στο Λονδίνο
Η Villa Leopolda και η προκαταβολή

Ένα τέρας 40 εκατομμυρίων ευρώ στο Λονδίνο
Η ακριβότερη πολυθρόνα του κόσμου
Τα ακριβότερα σπίτια του κόσμου
Το ακριβότερο σπίτι στην Ελλάδα
Το σπίτι των 99 εκ. δολαρίων στη Μόσχα
Τα σπίτια των Αμερικανών δισεκατομμυριούχων
Το σπίτι των 150 εκατομμυρίων ευρώ στο Λονδίνο
To σπίτι των δύο δις στη Μουμπάι
Το ακριβότερο διαμέρισμα του κόσμου

via luxist

Διαφήμιση 300×250 Google