Φοροφυγά! Να Πώς Να Κρύψεις Την Πισίνα ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Να Την Κρατήσεις Ζεστή

Τώρα που οι μέρες μικραίνουν, η δροσούλα πέφτει και οι κουβέρτες οι πικέ ξαναβγαίνουνε απ' τις ντουλάπες, τώρα είναι ο καιρός που η θέρμανση της πισίνας γίνεται μια ζωτική και πιεστική ανάγκη για χιλιάδες οικογένειες Ελλήνων. Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο μεταίχμιο: Δεν είναι πια αρκετά ζεστά για να αφήσεις την πισίνα έτσι, και δεν κάνει αρκετό κρύο για να την αδειάσεις, να την ξεχάσεις, να μαζευτείς στο τζάκι. Τη θες για να πλατσουράς, αλλά τη θες και ζεστή.

Μη φοβάσαι.

Υπάρχει λύση.

Αυτοί εδώ φτιάχνουνε ετούτα τα κυκλικά καλύμματα που επιπλέουν στην επιφάνεια της πισίνας και δεν αφήνουν τη θερμότητα που το νερό εμάζεψε τη μέρα να φύγει τη νύχτα, και το πρωί να είναι πάλι μπούζι. Την παγιδεύει, αφήνοντας παράλληλα και μερικά κενά για να αναπνέει το νερό και να μη μαζέψει μπλιάχ μικροοργανισμούς. Το πρωί τα μαζεύεις και βουτάς -το βραδάκι τα ξαναρίχνεις, κι έτσι γλιτώνεις πετρέλαιο και η ζωή περνά όμορφα και ξέγνοιαστα, όπως σου αξίζει.

ΕΞΤΡΑ ΜΠΟΝΟΥΣ: Αν τα παραγγείλεις και σε κατάλληλο χρώμα, ενδέχεται να μπερδέψουν και τους δορυφόρους του Google, απαλλάσσοντάς σε από το βραχνά της φορολογίας και της διαπόμπευσης! DOUBLE WIN!

via

Διαφήμιση 300×250 Google