Τεχνητό Γκαζόν; Στο Μπάνιο; WTF;

Η αναγνώστρια Αγγελική ρωτάει:

Μετακόμισα μόλις σε ένα μικρό (ευτυχώς όχι ανήλιαγο) ισόγειο στους Αμπελόκηπους. Είμαι ακόμη στα σκαριά από πλευράς διακόσμησης, οπότε και το παλεύω ακόμα...Λοιπόν άκου, έχω μια κουφή ιδέα και μια ερώτηση: ΤΕΧΝΗΤΟ ΓΚΑΖΟΝ. ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.

...Ναι είναι λίγο σουρεάλ αλλά μου αρέσει σαν ιδέα...Απλώς δεν ξέρω αν βολεύει λόγω υγρασίας κλπ κλπ. Έχεις καμιά ένσταση επί του θέματος; Εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει; Συμφωνείς, διαφωνείς; Περιμένω με ανυπομονησία την απάντησή σου, ω ναι.

Το σπιτόσκυλο έχει ακούσει πολλά και έχει δει ακόμα περισσότερα (τεχνητό γκαζόν στο παιδικό δωμάτιο, ας πούμε), αλλά διατηρεί τις επιφυλάξεις του για το μπάνιο. Το μπάνιο, αναγνώστρια Αγγελική, θυμίζει το σπιτόσκυλο, είναι το μέρος όπου τα ζουμιά τρέχουν και οι πιτσιλιές πιτσιλάνε και υλικά υγρά και στερεά και παχύρρευστα εκκενώνονται και αποχωρούν απ' το σπίτι, χόουπφουλι για πάντα. Το τεχνητό γκαζόν είναι μια πλαστική επιφάνεια γεμάτη κρυψώνες για βρωμίτσες που καθαρίζεται like a bitch (δηλαδή δύσκολα).

Από την άλλη, μερικοί άνθρωποι αρέσκονται να κάνουν την ανάγκη τους στη φύση, και πολλοί από αυτούς είναι λάτρεις του κάμπινγκ. Σ' αυτή την περίπτωση, το γκαζόν, έστω και ψεύτικο, μπορεί να πυροδοτήσει την ψευδαίσθηση.

E;

Διαφήμιση 300×250 Google