Αξίζει Τα Λεφτά Του ΧΙΙI: Ένα Ρετιρέ Στο Βέγκας

aresidence-055999-after

Λίγα μέρη σε τούτο τον πλανήτη τα κοπάνησε η κρίση τόσο απότομα και κατακέφαλα όσο το Λας Βέγκας, αυτή την πόλη-παιδικής χαρά (την οποία το σπιτόσκυλο φωτογράφησε εδώ). Πριν σκάσει η φούσκα η πόλη ζούσε μέρες τρελής ανάπτυξης, σε βαθμό που το τριόροφο ρετιρέ που βλέπεις εδώ πέρα, στα ουράνια πάνω από το διάσημο Strip, κόστιζε 10 εκατομμύρια δολάρια. Δέκα. Ναι. Είναι ένα θαυμάσιο διαμέρισμα, πολύ posh και εξκλούσιβ, 500 τετραγωνικά με μεγάλες τζαμαρίες και εξωφρενική θέα, αλλά δεκά; Φυσικά δεν πουλήθηκε, και μετά την κρίση η τιμή του κατακρημνίστηκε στα τάρταρα. Αλλά έπεσε αρκετά; Αξίζει τώρα τα λεφτά του; Μπες και δες και σκέψου και αποφάσισε.

Όπως βλέπεις, μιλάμε για μεγάλο πράμα, λίγο ξενοδοχίλα την έχει, αλλά η θέα είναι απεριόριστη και είναι εντυπωσιακή. Για να καταλάβεις βρίσκεται λίγο ψηλά στη πιο μπίζι λεωφόρο της πόλης, και τριγύρω έχει μερικά άδεια μπαζωμένα μεγα-οικόπεδα που επρόκειτο να γίνουν νέα και αστραφτερά καζινο-ξενοδοχεία αλλά ελέω κρίσης έμειναν άδεια και μπαζωμένα. Αλλά με περπάτημα 10 λεπτών είσαι στο εμπορικό κέντρο Fashion Show, ή για φαί στο Wynn ή το Venetian, οπότε δεν τη λες την τοποθεσία κακή. Και το κτίριο έχει διάφορες ενδιαφέρουσες παροχές.

Πόσο θα σου κοστίσει; Οι τύποι ζητάνε 2,99 εκατομμύρια δολάρια, πες 3 εσύ, που είναι μια πτώση ραγδαία από τα 10 που ζητούσαν, αλλά είναι ένα ποσό όχι ευκαταφρόνητο. Σου βγαίνει, για να καταλάβεις, περίπου 4200 ευρώ το τετραγωνικό.

Οπότε τι λες; Αξίζει τα λεφτά του;

Το Ρετιρέ: Αξίζει τα λεφτά του;

Loading ... Loading ...

Ακόμα θυμήσου αν αξίζουν τα λεφτά τους:
Βίλα στην Εύβοια
Διαμέρισμα στο Μαρούσι
Διαμέρισμα στη Βαρσοβία
Βιλίτσα στην Κεφαλονιά
Μισοτελειωμένη μεζονέτα στην Κηφισιά

Ημιυπόγειο στα Εξάρχεια
Διαμέρισμα στο Παρίσι
Διαμέρισμα με θέα στη Θεσσαλονίκη
Διαμέρισμα στο Μανχάταν
Κουτάκι στο Λονδίνο
Εξοχικό στη Τζιά
Βίλα στην Ανάβυσσο
Βίλα και στη Βούλα

Διαφήμιση 300×250 Google