Το Σπιτόσκυλο Πήγε, Είδε: Navarino Dunes Στη Μεσσηνία

Το λοιπόν, το σπιτόσκυλο επισκέφθηκε αυτό το πολυθρύλητο και πολυσυζητημένο ρηζόρτ στις ακτές της Μεσσηνίας που λέγεται Navarino Dunes και αποτελεί τμήμα του πιο τιτανοτεράστιου Costa Navarino και περιλαμβάνει δύο ξενοδοχεία πεντάστερα ονόματι The Romanos και Westin και ένα γήπεδο γκολφ ονόματι, μάντεψε, Navarino Dunes. Ξεναγήθηκε στους χώρους, μπήκε στα άδυτα, είδε αυτά που δεν έχει δει ανθρώπου μάτι (τρόπος του λέγειν) και έριξε και δυο μπαλιές γκολφ, έτσι για το καλό. Εδώ θα σου δείξει φωτογραφίες και θα σου πει μερικά πράγματα για το αρχιτεκτονικό και ντιζάιν του θέματος.

Το σπιτόσκυλο έχει την εξής θεωρία για τις διακοπές, πιστεύει πως δεν έχει νόημα να πας διακοπές σε ένα μέρος που είναι χειρότερο από το σπίτι σου, εκτός κι αν είναι απάνω στην παραλία, ή στο πιο ειδυλλιακό τοπίο του κόσμου, ή στο Μανχάταν. Το Navarino Dunes είναι α) πάνω στην παραλία και β) καλύτερο από το σπίτι του σπιτόσκυλου. Είναι ωραίο μέρος, προσεχτικά σχεδιασμένο, από μέσα τα έπιπλα είναι ακριβά, το ντεκόρ μίνιμαλ αλλά με την καλή έννοια της οικονομίας και της λιτότητας, χωρίς χρυσάφια και τζιριτζάτζουλες και υπερβολές, αν και σ' αυτά τα πορτοφόλια απευθύνεται, σ' αυτά που το μάτι τους έχει συνηθίσει στα χρυσάφια, ενώ απ' έξω έχεις και τις πισίνες σου και τις βόλτες σου και κάτι γήπεδα και το γκολφ που είναι πολύ ωραίο και ζεν, και ένα πολύ ωραίο λόμπι αλλά καμία άλλη αρχιτεκτονική εξτραβαγκάντσα, κι αυτό είναι just as well.

Για μεγάλο resort πρόκειται, και το σπιτόσκυλο έχει μιαν αμφιταλάντευση για το είδος από μέσα του, αλλά όπως γίνεται σ' αυτά τα μέρη κάποια κομμάτια είναι καλύτερα απ' τ' άλλα. Έχεις δηλαδής τα δωμάτια τα απλά (των 43 τετραγωνικών, τι απλά, αλλά καταλαβαίνεις), τις σουίτες με την ιδιωτική πισίνα που έχουν στον αποπάνω όροφο διαμέρισμα από τη βεράντα του οποίου μπορεί το κωλόπαιδο γειτονόπουλο να σου πετάει μανταλάκια,  ενώ από μπροστά περνούνε οι περαστικοί και σε κυαλάρουν καλά καλά, αλλά έχεις και τις δύο προεδρικές σουίτες (μία για κάθε ξενοδοχείο), που δεν είναι σουίτες, είναι αυτόνομες βίλες 600 τετραγωνικών και τριών επιπέδων με ιδιωτική πισίνα και ιδιωτική πρόσβαση στην παραλία, απίθανα μέρη τα οποία το σπιτόσκυλο είναι κωλόφαρδο που τα είδε από μέσα, καθώς στο εξής κι αφού βγουν κι οι εργάτες των τελευταίων μερεμετιών, μόνο οι Αμπράμοβιτς ετούτης της Γης θα τα βλέπουν.

Ανάμεσα σ' αυτά τα δύο άκρα όμως έχεις και κάτι άλλα σπιτάκια μπροστά μπροστά, με πισίνα επίσης, αλλά τίποτα από πάνω τους, μαζεμένα αλλά ευρύχωρα, τα οποία έχουν στην αυλούλα τους άμμο, η οποία είναι η άμμος της παραλίας, η οποία είναι μπροστά.

Αυτά είναι που ερωτεύτηκε το σπιτόσκυλο, beach houses κανονικά, αλλά με όλα τα αμένιτιζ του πεντάστερου από πίσω, και πρόσβαση στο σπα και τα γήπεδα και το γκολφ και τα εστιατόρια και απ' όλα. Να πας να αράξεις για ένα μήνα, να πλένεις την τσίμπλα το πρωί στη θάλασσα του Ιονίου και μετά να λιώνεις στην άμμο δίπλα στην πισίνα σου, αδειάζοντας από σκοτούρες κι έγνοιες.

Όχι, μη ρωτήσεις πόσο κάνουνε αυτά. Δες περισσότερες φωτογραφίες εδώ και ονειρέψου.

Διαφήμιση 300×250 Google