Αξίζει Τα Λεφτά Του ΧV: Εξοχικό Στη Τζιά

125-3

Μέσα στην τρελή κρίση, το χειρότερο πακέτο απ' όλους το έφαγε η αγορά των εξοχικών, καθώς είναι μια αγορά που εξαρτάται αρκετά από τους ξένους, και δεν πραγματατεύεται και προϊόντα πρώτης ανάγκης. Βάλε και το ότι τελευταία είχαν γίνει επενδύσεις και μαζεύτηκε στοκ με σπίτια σε παράλια και ραχούλες, κι έδεσε το γλυκό. Ετούτο εδώ που σου δείχνει το σπιτόσκυλο τώρα βρίσκεται στη Τζια, την Κυκλάδα που είναι δίπλα στην Αθήνα και ως εκ τούτου δημοφιλής και βολικιά, και είναι 150 τετραγωνικά πράμα, με πισίνα και απ' όλα. Τρεις φωτογραφίες έχει όλες κι όλες:

Και μια περιγραφή απ' το μεσίτη:

Συγκρότημα κατοικιών στο νησί Κέα ή Τζιά το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 40 ν.μ. από το λιμάνι του Πειραιά και μόλις 16 ν.μ. από το λιμάνι του Λαυρίου . Η μικρή απόσταση από την Αττική κάνει το νησί αυτό πολύ δημοφιλή προορισμό για ιστιοπλοϊκά σκάφη για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις . Στο νησί διαθέτουν εξοχικές κατοικίες πολλοί επιχειρηματίες καθώς και πολιτικοί . Το συγκρότημα αποτελείται από 14 κατοικίες ΄και είναι πρώτο στη θάλασσα στην περιοχή Οτζιά. Αυτή τη στιγμή διαθέσιμες είναι 3 κατοικίες με χρόνο παράδοσης τον 6 / 2008. 1ο ακίνητο : 150 τ.μ. σε οικόπεδο 1.400 τ.μ. με πισίνα 5 επί 10 = 50 τ.μ. Η κατοικία αποτελείται από ισόγειο και διαθέτει σαλόνι - κουζίνα - τραπεζαρία - υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο . Στο πρώτο όροφο υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο . Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει ένας μικρός ξενώνας . Η κατοικία είναι πρώτη στη θάλασσα .

Πόσο ζητάνε; 670.000 ευρώ. Ναι, κοντά τεσσεράμισι χιλιάρικα το τετραγωνικό. Το σπιτόσκυλο είναι σίγουρο ότι η τιμή αυτή έχει μείνει ίδια από τις  αρχές του 2008 που φτιάχτηκαν τα σπίτια, και είναι εντελώς βέβαιο πως, ακόμα κι αν δεν το γράφει, η τιμή του θα είναι πολύ μικρότερη αν πας να κάνεις μια προσέγγιση. Όπως έχουν τα πράγματα, ωστόσο, 670 ειν' το νούμερο, και το δίλημμα είναι ένα:

Αξίζει τα λεφτά του;

Loading ... Loading ...

Ακόμα θυμήσου αν αξίζουν τα λεφτά τους:
Μεζονέτα στο Μαρούσι
Ρετιρέ στο Λας Βέγκας
Βίλα στην Εύβοια
Διαμέρισμα στο Μαρούσι
Διαμέρισμα στη Βαρσοβία
Βιλίτσα στην Κεφαλονιά
Μισοτελειωμένη μεζονέτα στην Κηφισιά

Ημιυπόγειο στα Εξάρχεια
Διαμέρισμα στο Παρίσι
Διαμέρισμα με θέα στη Θεσσαλονίκη
Διαμέρισμα στο Μανχάταν
Κουτάκι στο Λονδίνο
Κι άλλο εξοχικό στη Τζιά
Βίλα στην Ανάβυσσο
Βίλα και στη Βούλα

Διαφήμιση 300×250 Google