Τα Μεγαλύτερα Σπίτια Του Κόσμου VIII: Πουκέ

Ετούτο το πράγμα βρίσκεται στο Πουκέ της Ταϊλάνδης, που αν το διαβάσεις βιαστικά μπορεί να σου βγει και φάκιτ (Phuket) και είναι ένα από τα πιο εξωφρενικά σπίτια που σου έχει δείξει το σπιτόσκυλο και άρα ένα από τα πιο εξωφρενικά πράγματα που έχουν υπάρξει στην ιστορία του σύμπαντος. Ναι, είναι σπίτι, ένα σπίτι μα τι σπίτι, ένα σπίτι -παύλα- beach resort. Μπες να δεις αμέτρητες χάι ρεζ φωτογραφίες και να ζαλιστείς με νούμερα.

Το λοιπόν: Όνομα "Beyond Villa", η βίλα του επέκεινα ελληνιστί, περίπου 6000 τετραγωνικά σπίτι, με μια σουίτα "υπνοδωμάτιο" 500 τετραγωνικών με δικιά της πισίνα, playroom με μπόουλινγκ, γυμναστήριο με 80 μηχανήματα, σινεμά, γήπεδο τένις, έπιπλα αξίας 2 εκ. δολαρίων, τρεις γκεστ σουίτες των 250 τετραγωνικών η καθεμία, και 16 στρέμματα οικόπεδο με κοκοφοίκικες και γκαζόν που κοιτάνε σε μια παραλία αψεγάδιαστα άσπρη και τυρκουάζ.

Το σπιτόσκυλο μένει για λίγο σιωπηλό μπροστά σ' αυτό το θέαμα.

Και μετά αναρωτιέται.

Τί τύπος πρέπει να είσαι για να χρειάζεσαι πενήντα ξαπλώστρες, στην πισίνα. Τι οικογένεια/χαρέμι πρέπει να έχεις. Ταυτόχρονα: Πόσο πρέπει να τους μισείς, για να μη καταδέχεσαι να βραχείς στην ίδια πισίνα με δαύτους. Και γιατί χρειάζεσαι το κάθε όργανο να το έχεις τρεις και τέσσερις φορές στο γιγάντιο γυμναστήριό σου;

Το σπιτόσκυλο είναι μπαφιασμένο, πολύ μπουρδουκλωμένο μ' αυτό το κτήνος από γυαλί και μέταλλο (;). Μαθαίνει δε ότι το κόστος του δεν είναι εξωφρενικό -20κάτι εκατομμύρια (το πουλάνε αυτοί), πολύ λιγότερο από ότι περίμενε. Οπότε αν είστε 3-4 από αυτούς τους μεγαλοφοροφυγάδες, που τώρα έχουν αρχίσει να σας ζώνουνε τα φίδια, μαζεύτε τα παρεούλα και κάντε την για Πουκέ. Μετατρέψτε το σε ξενοδοχείο (δεν πρέπει να θέλει και πολλές μετατροπές) για να βγάζετε και λίγο κοκό να το συντηρείτε, και ζήστε ζωή φίνα του ινφίνιτη εντ μπιγιόντ. Ή πηγαίντε στο Αζερμπαϊτζάν. Ό,τι θέλετε.

Θυμήσου άλλα εξωφρενικά τέρατα:
Κάτι αδιανόητο στη Φλόριντα
Το αντίστοιχο Ελληνικό τέρας που χτίζεται τώρα στην Κηφισιά (κι εδώ, κι εδώ, κι εδώ)
Το μεγαλύτερο σπίτι της Ρωσίας
Τα μεγαλύτερα σπίτια της Πάτρας
Τα μεγαλύτερα σπίτια της Γλυφάδας
Το σπίτι του Γιώργου Βαρδινογιάννη στην Εκάλη
Ένα τέρας στη Θεσσαλονίκη
Τα σπίτια στους γκρεμούς της Βούλας
Τα σπίτια στο Κι Μπισκέιν
Τα θηρία του Μπελ Έρ
Τα θηρία της Σάντα Μπάρμπαρα
Ένα γιγάντιο σπίτι στην Εκάλη
Τα εκπληκτικά σπίτια στους γκρεμούς της Λα Χόγια
Τα γιγάντια σπίτια του Beverly Park
Περίεργες βίλες στην Πολιτεία
Κάτι πολύ περίεργο στο Κεφαλάρι
Βίλες στο Καβούρι
Το θηρίο των Λάτσηδων στην Εκάλη
Άλλα θηρία στην Εκάλη
Κι άλλα τέρατα στη Φιλοθέη

via luxist

Διαφήμιση 300×250 Google