Πάμε: Στη Δανία, Στο Τορπιλόσπιτο, Στο Ναυπηγείο

Το διαμέρισμα ετούτο βρίσκεται σε ένα χτίριο ασυνήθιστο ομολογουμένως, ένα παλιό ναυπηγείο που έφτιαχνε τορπιλοφόρα πλοία σε κάτι νησάκια της Κοπεγχάγης, οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι έχει ένα χαρακτήρα ιδιαίτερο. Συγκεκριμένα έχει μια εσωτερική μαρίνα όπου οι κάτοικοι μπορούν να κατέβουν, να πάρουν τα κανό τους και να πάνε βαρκάδα. Ναι. Έμπα να δεις.

Όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για περίεργα πράγματα, το διαμέρισμα τούτο έρχεται με δυο θέσεις πάρκινγκ αυτοκινήτων και μια βάρκας. Μπορείς να πάρεις το βαρκάκι σου το λοιπόν και να πας στο κέντρο της πόλης για να φας και να δεις κινηματογράφο και μετά να επιστρέψεις στη ζεστασιά της 171 τετραγωνικών μεζονετούλας σου, με το όπεν πλαν σχέδιο και το ψηλοτάβανο διώροφο σαλόνι. Το σπίτι είναι ιδιαίτερο κι από μέσα (το σπιτόσκυλο θα στουκάρει κάθε βράδυ σ' αυτό το διαγώνιο δοκάρι στην κρεβατοκάμαρα), με περίεργες γωνίες και θέα στο κανάλι και όλα αυτά, και το σπιτόσκυλο δεν ξέρει αν θα του άρεσε να μένει εκεί πέρα, δεδομένου ότι ζαλίζεται και στις βάρκες. Βέβαια, είναι δέκα λεπτά με τα πόδια από το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου.

Αλλά το θέμα είναι το εξής: Κοστίζει 7,5 εκατομμύρια κορώνες, ή 1,25 εκατομμύρια δολάρια, ή 1 στρογγυλό εκατομμύριο ευρώ. Θεωρητική είναι η συζήτηση.

Θυμήσου:
Η Όπρα σε ένα "τυπικό" διαμέρισμα της Δανίας
Στη Δανία το 20% των πελατών πάνε στο ΙΚΕΑ με το ποδήλατο

Διαφήμιση 300×250 Google