Το Τέρας Του Μπέβερλι Χιλς

Πρώτα απ' όλα: Αυτό το σπίτι δεν είναι στο Μπέβερλι Χιλς, είναι ακριβώς δίπλα, στο Δυτικό Χόλιγουντ, ίδιο μέρος πρακτικά, αλλά χωρίς τον ΤΚ 90210. Το σπιτόσκυλο δεν μπορούσε να σκεφτεί πιασάρικο τίτλο με το "Δυτικό Χόλιγουντ", όμως, οπότε ορίστε. Χάζευε που λες στο Live Maps ώσπου είδε αυτό το πράγμα. Δεν είναι μόνο ο μακρύς δρόμος που οδηγεί στο σπίτι, ούτε το ξέξασπρο χρώμα και το θηριώδες μέγεθος, όχι. Αυτό που εντυπωσίασε το σπιτόσκυλο περισσότερο απ' όλα, είναι το γήπεδο τένις στην ταράτσα.

Οπότε το έψαξε λίγο, βρήκε την ακριβή διεύθυνση (1235 Sierra Alta Way), και βρήκε και το site που ο μεσίτης έχει φτιάξει ειδικά για ετούτο το σπίτι. Ω ναι, πωλείται. 15,9 εκατομμύρια δολάρια. Και που να δεις και τις φωτογραφίες.

Λοιπόν, μ' αυτή τη φωτογραφία παίρνεις μια ιδέα για το εσωτερικό: Μάρμαρο, ασπρίλα, κι άλλο μάρμαρο, άπλα και χλίδα. Πολύ βαρύ και μπλιαχασήκωτο για το σπιτόσκυλο, αν θες να δεις κι άλλα μπες στο site του σπιτιού. Το σπιτόσκυλο πάει προς τα έξω.

Αυτό είναι ένα μέρος της θέας, το χειρότερο. Το σπίτι έχει την ατυχία να βλέπει φάτσα κάρτα αυτό το τερατούργημα, τον ουρανοξύστη της συμφοράς που ορθώνεται σαν τσουτσούνι μπροστά στους λόφους, απρόσκλητος. Κατά τα άλλα η θέα είναι θαυμάσια:

Έτσι -μπορείς να παίζεις τένις (ξαναλέμε: στην ταράτσα) και να χαζεύεις όλο το LA αποκάτω απλωμένο σαν τραχανάς. Τις καθαρές μέρες σίγουρα βλέπεις και θάλασσα.

Ετούτη εδώ η πισίνα σου δίνει μια ιδέα για το σε ποιον απευθύνεται ένα τέτοιο σπίτι. Με καταρράχτη, σπηλιά από κάτω η οποία έχει ένα μπαρ κι ένα τζακούζι για να κάνεις τα πονηρά σου χωρίς να σε παίρνουν μάτι απ' τον ουρανοξύστη, ε, δεν θέλει και πολύ φαντασία για να καταλάβεις τι τύπος πρέπει να 'ναι ο άλλος για να πάρει αυτό το faux Playboy mansion. Πάρε άλλο ένα hint:

Ίου! Αυτό ακριβώς. Συμπέρασμα: Αν δεν είσαι ράπερ με εφτά κιλά bling απάνω, άστο, πάρε τίποτα άλλο.

Αλλά οπωσδήποτε μπες και δες το site του σπιτιού αυτού με τις 70 (!) φωτογραφίες από τους χώρους. Είναι σπεκτάκιουλαρ.

Διαφήμιση 300×250 Google