Πωλείται: Το Σπίτι Του Νίκολας Κέιτζ Στο Μπελ Έρ, Με Μειωμένη Τιμή, Πολλές Φωτογραφίες

Για τις περιπέτειες του συμπαθούς ηθοποιού με την challenging τριχοφυία και τη μία έκφραση προσώπου το σπιτόσκυλο σου 'χει ξαναγράψει. Ο Νίκολας ο Κόπολα, που τ' άλλαξε σε Κέιτζ, είχε ενα κάρο σπίτια σ' όλο τον κόσμο και τα τελευταία χρόνια απέκτησε και τρομερά οικονομικά προβλήματα, χρέη τρελά, στην εφορία και αλλού, οπότε άρχισε να ξεπουλάει. Όλα στο σφυρί. Όπως αυτό. Ετούτο εδώ το μέγαρο που βλέπεις βρίσκεται στο Μπελ Ερ του Λος Άντζελες, μια πολύ εξκλούσιβ και ωραία γειτονιά, και είναι ένα σπίτι με ιστορία. Έμπα για έναν τόνο φωτογραφίες, πληροφορίες, λεπτομέρειες.

Βλέπεις, είναι κάτι το περίεργο, το ιδιαίτερο. Ένα σπίτι τεράστιο, ναι, αλλά με χαρακτήρα. Όχι το χαρακτήρα του σπιτόσκυλου, βέβαια: Πολλά φτιασιδώματα και παλιατζοτζιριτζάτζουλες, αλλά χαρακτήρα nonetheless. Θέλει φτιάξιμο, καθώς είναι ολόαδειο (ούτε τις λάμπες από τα φώτα δεν άφησε ο τσιπίκουλας/πτωχεύων Νίκολας), μια στρατιά από κηπουρούς να κρατάνε τους κισσούς και τα δέντρα υπό έλεγχο, και κάποια μερεμέτια για την επούλωση τραυμάτων όπως το χειρότερο δωμάτιο που έχει δει στη ζωή του το σπιτόσκυλο, like, ever:

Υπάρχει λόγος για τις πιο εξαντρίκ των λεπτομερειών: Το σπίτι αυτό ανήκε στο παρελθόν στον δασύτριχο κρούνερ Τομ Τζόουνς κι ακόμα πιο παλιά στο μεθύστακα Ρατ-Πάκερ Ντιν Μάρτιν. Αν οι τοίχοι και η πορφυρή μπανιέρα είχαν φωνή, θα είχαν συναρπαστικές ιστορίες να πουν, είναι σίγουρο αυτό. Και οι πιο πρόσφατες θα ήταν ιστορίες μοναξιάς, λυπητερές.

Το λοιπόν, το σπίτι ετούτο των 1050 τετραγωνικών ο ημιφάλακρος Κέιτζ προσπάθησε να το πουλήσει από το 2007 κιόλας, ζητώντας 35 εκατομμύρια δολάρια, ναι, σωστά διάβασες. Κανείς δεν τσίμπησε, όμως, οπότε έριξε την τιμή στα 30 εκατομμύρια. Και μετά στα 17,5. Κανείς δεν το ήθελε, και οι μήνες πέρναγαν, και τα χρέη έτρεχαν, οπότε η τράπεζα τελικά του το πήρε και το έβγαλε σε πλειστηριασμό στις αρχές του Απρίλη, με τιμή έναρξης τα 11 εκατομμύρια. Και κανείς δεν το "χτύπησε". Κανείς δεν το ήθελε.

Οπότε τώρα η τράπεζα του έβγαλε πωλητήριο, ζητώντας 12.750.000, χασούρα δηλαδή, καθώς ο Κέιτζ της χρωστούσε 17. Το σπιτόσκυλο είναι σίγουρο ότι με 8-9 εκατομμύρια το παίρνεις το σπίτι, ευκαιρία είναι. Επίσης: Το σπιτόσκυλο πιστεύει ότι η κρίση και η πτώχευση το έχουν βαρέσει λιγάκι στο κεφάλι.

Διαφήμιση 300×250 Google