Ένα Λαχταριστό Τέρας Στο Μαλιμπού Πωλείται: Τρέχα

Τι είναι καλύτερο από ένα σπίτι στο Μαλιμπού, απάνω στην παραλία, σε απόσταση εφτά σκαλοπατιών απ' την άμμο και το κύμα; Μα δύο σπίτια στο Μαλιμπού. Ετούτο εδώ το σύμπλεγμα που βλέπεις αποτελείται από δύο σχετικά σεμνά σπίτια δίπλα δίπλα σε ένα σημείο θαυμάσιο και υπέροχο, με θέα απέραντη κι ανεμπόδιστη μέχρι την Ανταρκτική, και διάφορα άλλα ατού. Έμπα να δεις ατέλειωτες φωτογραφίες και να διαβάσεις και λεπτομέρειες. Α, και την τιμή, αλλά με προσοχή, δεν είναι εποχές για λαχτάρες.

Πολύ πράμα, ε; Τα δύο σπίτια μαζί είναι περί τα 550 τετραγωνικά, με οχτώ υπνοδωμάτια κι εννέα καμπινέδες, να 'χεις να φιλοξενείς. Έχουνε τα λούσα τους, αλλά δεν έχουν φανταχτερές εξτραβαγκάντζες, γιγάντια χοουμ θίατερ και αλέες μπόουλινγκ, εδώ είναι ο ωκεανός, σκοπός είναι το ραχατλίκι, να 'χεις επιλογές να αράζεις να κουλάρεις. Γι' αυτό και τα μακρουλά ντεκ με τις ξαπλώστρες. Εκεί θα την περνάς, κι άμα φυσάει ο νοτιάς πας μέσα, όπου πάλι έξω είσαι, εδώ:

Το ένα από τα δύο σπίτια έχει μια έντονη -και λίγο φο- Ιαπωνοσύνη, πολύ ζεν καιτς, αλλά αν το πάρεις εντάξει, δε χρειάζεται αν τους κρατήσεις τους Βούδες, πέτα τους. Το ντουέτο κοστίζει 40 εκατομμύρια δολάρια, με το συμπάθειο, οπότε δεν θα τους κλάψεις κι όλας.

Θυμήσου περισσότερο Μαλιμπού:
Το σπίτι του Μελ Γκίμπσον Στο Μαλιμπού
Ένα σπίτι πάνω στην άμμο στο Μαλιμπού
Το σπίτι του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο Μαλιμπού
Τα σπίτια που θέλει να χτίσει ο Edge στο Μαλιμπού
Άλλο ένα παραλιόσπιτο στο Μαλιμπού

Το σπίτι του Εdge στο Μαλιμπού
Όλη η ακτή της Καλιφόρνια σε αεροφωτογραφίες
Ένα παραλιόσπιτο στο Μαλιμπού
Ένα φανταστικό beach house στο Μαλιμπού

Άλλο ένα φανταστικό beach house στο Μαλιμπού
Ένα απαράδεκτο beach house στο Μαλιμπού

via luxist

Διαφήμιση 300×250 Google