Αληθινά Σπίτια Χ: Παρίσι

Να ένα θαυμάσιο λοφτάκι 45 τετραγωνικών, κατάλευκο και γλυκύτατο. Αυτό που βλέπεις από πάνω είναι ο τοίχος-πάγκος κουζίνας, ο οποίος βρίσκεται κάτω από ένα ωραιότατο "πρεβάζι", εφετζίδικη επεκτασούλα του αποπάνω εσωτερικού μπαλκονιού. Ακόμα το σπιτόσκυλο γουστάρει: Το φώς, το πάτωμα, την Eames κουνιστή καρέκλα.

Έμπα για περισσότερα.

Το σαλονάκι είναι μικροσκοπικό, και η σκάλα μοιάζει δυσκολοανέβατη και καθόλου φιλική στους εύσωμους και/ή ατζαμήδες, αλλά είναι κομψή. Τα έπιπλα είναι μοντέρνα αλλά, εντάξει, το σπιτόσκυλο θα τα άλλαζε, δεν μπορεί χωρίς καναπέ.

Το σπιτόσκυλο, τέλος, έκανε τα τσίσα του από ενθουσιασμό βλέποντας ετούτη την κρεβατοκάμαρα, με την κουρτινίτσα της, τα φωτιστικά της, μια φωλίτσα θαυμάσια όπου θα έκανε ύπνους τρικούβερτους. Επίσης, το λευκό μεταλλικό ντουλάπι απ' το ΙΚΕΑ μπροστά στο κρεβάτι το έχει και το σπιτόσκυλο στο σπίτι του, και το χρησιμοποιεί ως παπουτσοθήκη. Αλλά σε κόκκινο. Αν ξέρεις γαλλικά, διάβασε περισσότερα για το συγκεκριμένο διαμέρισμα εδώ.

Δες ένα σχετικά παρόμοιο λοφτάκι στη Λιλ, κι άλλα αληθινά σπίτια στις Σέρρες, στο Μπρούκλιν, στο Χέλσινγκμποργκ, στο Βανκούβερ, στη Χάγη, στο Φάληρο, στο Μανχάταν και πάλι στο Παρίσι.

Και θυμίσου αυτά τα (αρκετά μεγαλύτερα) ελληνικά λοφτς, καθώς και ένα ωραίο ξύλινο λοφτ στο Λονδίνο, κι ένα άλλο, αρκετά διαφορετικό, στου Ψυρρή.

Διαφήμιση 300×250 Google