Καλύτερο Απ' Το Δικό Σου: Το Κτίριο Της Pixar

Δε σου φτάνει η αβεβαιότητα για το μέλλον και για την οικονομία της χώρας, η ανασφάλεια για το αν θα 'χεις δουλειά αύριο και πόσα θα παίρνεις κι αν θα βγαίνεις και πού θα βγαίνεις και πώς θα βγαίνεις, σου 'ρχεται και το σπιτόσκυλο με εικόνες από ένα σύμπαν παράλληλο, όπου τα κτίρια γραφείων είναι φτιαγμένα από γυαλί κι ατσάλι, όπου ο στόχος τους είναι να κάνουν τη ζωή των ανθρώπων που δουλεύουνε μέσα άνετη και ξένοιαστη, για μπορούν να φτάχνουνε πράματα όμορφα και θαυμαστά χωρίς να παλεύουνε με τα στενά γραφεία, τα παλιά γκουμπιούτερ, τον κακό φωτισμό, την κάπνα, την ασχήμια και τη βαβούρα. Μπες να ανοίξει το μάτι σου, χαζεύοντας τα γραφεία της Pixar, της εταιρίας που έφτιαξε το Toy Story και άλλες πολλές ωρές ανιμέιτεντ ταινίες.

Το λοιπόν, το κτίριο βρίσκεται στη μέση ενός εκπληκτικού πάρκου με δρομάκια για να κάνουν οι υπάλληλοι περιπάτους, τζόγκινγκ ή πικ νικ όταν ο καιρός είναι καλός. Εσωτερικά έχει ένα τεράστιο αίθριο που μοιάζει με το πιο καλαίσθητο αεροδρόμιο που έχεις δει ποτέ, και περιφερειακά έχει ένα κατάστημα για να πάρεις σουβενίρ, σκάλες και διαδρόμους που οδηγούν στα διάφορα τμήματα, και το εστιατόριο. Το σπιτόσκυλο σου 'βαλε και έναν τιμοκατάλογο του μενού, έτσι για να βλέπεις. Παντού στο κτίριο, δε, μέσα κι έξω, υπάρχουν έργα τέχνης και παιχνιδάκια από τις ταινίες της Pixar, έτσι για να μην ξεχνάς πού βρίσκεσαι.

Δυστυχώς ετούτο το μπλογκ που τις βρήκε αυτές τις φωτογραφίες δεν έχει εικόνες από τα γραφεία όπου οι υπάλληλοι δουλεύουν. Ή ευτυχώς.

Θυμήσου ακόμα:
Τα γραφεία του Facebook

Διαφήμιση 300×250 Google