Η Designer Φουσκωτή Πολυθρόνα

Το σπιτόσκυλο είχε πάντα ένα θέμα με τα έπιπλα εξωτερικών χώρων. Επειδή δεν κάθεται ποτέ σε βεράντες, ταράτσες ή κήπους (δεν ξέρει γιατί) δεν έχει καθόλου συναφές αισθητήριο και έτσι τα κρίνει με βάση το αν θα τα έβαζε μέσα στο σπίτι του. Που είναι εξ' ορισμού άκυρο, αλλά τι να γίνει, κάθε σκύλος έχει τις ιδιοτροπίες του. Το λοιπόν, τώρα που ανοίγει ο καιρός και έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι τι θα βγάλεις στο μπαλκόνι, το σπιτόσκυλο βρήκε στο email του αυτό εδώ το πράγμα, μια πολυθρόνα κι έναν καναπέ από αδιάβροχο PVC που φουσκώνουνε λέει σε 5 λεπτά και μοιάζουν κόμφι και ζουληχτοί και ενδιαφέροντες. Έμπα για λεπτομέρειες, φωτό της πολυθρόνας και δελτίο τύπου.

Τις φτιάχνει λέει η εταιρία Blofield που μοιάζει σαν όνομα εχθρού του Τζέιμς Μποντ, και έρχονται σε δύο χρώματα. Το σπιτόσκυλο δεν συμπαθεί το design τύπου Τσέστερφιλντ, το βρίσκει παλιακό και ταυτόχρονα νεοπλουτέ, αν είναι δυνατό, αλλά σ' αυτή την περίπτωση, χμ, το σκέφτεται λιγάκι, είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα. Γνώμη δεν μπορεί να σχηματίσει, πρέπει να το δοκιμάσει και να δει και την τιμή. Η οποία στα ξένα είναι 390 και 490 ευρά για τα δυο μεγέθη, παρεμπιπτόντως. Πήγε κανείς Notos να δει πόσο κάνει;

Δελτίο τύπου:

Σαν να κάθεσαι στα σύννεφα!

Blofield όπως λέμε Air Design!

Φανταστείτε έναν καναπέ «τύπου Chesterfield» να χωράει σε μία βαλίτσα και να μεταφέρεται παντού, από τον κήπο ή το καθιστικό σας μέχρι την παραλία! Και μάλιστα να φουσκώνεται πανεύκολα μέσα σε 5 λεπτά!

Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι υπερβολή! H πρώτη συλλογή outdoor επίπλων της ολλανδικής εταιρίας blofiefd συνδυάζει το design με την ποιότητα. Αποτελείται από μία πολυθρόνα την Big Blo 1 και έναν διθέσιο καναπέ τον Big Blo 2. Φτιαγμένα από ανθεκτικό αδιάβροχο PVC και προστατευτικό nylon στη βάση για να αντέχουν στις «δύσκολες» καιρικές συνθήκες και διαθέσιμα σε 2 χρώματα λευκό και γκρι, έτοιμα να μπουν σε κάθε σπίτι!

Τα fun προϊόντα blofield έχουν σχεδιαστεί από τον Ολλανδό Jeroen van de Kant και διακριθεί το 2009 με Red dot design award και ήδη προταθεί για τη φετινή Γερμανική Design Preis.

Θα τα βρείτε στα πολυκαταστήματα ειδών σπιτιού notoshome στην πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα και στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι.

Διαφήμιση 300×250 Google