Μέσα Στη Ζούγκλα Του Αμαζονίου: Ένα Χλιδόσπιτο

Υπάρχουνε μερικά μέρη που δεν είναι φτιαγμένα για να ζούνε οι αθρώποι, πώς να το κάνουμε, αλλά από την άλλη η Γης είναι πεπερασμένη, και οι αθρώποι είναι σχεδόν εφτά δισεκατομμύργια, οπότε έχουν αρχίσει να χώνονται εκεί που δε κολλάνε, όπως ας πούμε στους κρατήρες ηφαιστείων. Ή στη ζούγκλα του Αμαζονίου. Ο κύριος αυτός εδώ από το Μαναούς της Βραζιλίας που είναι η μεγαλύτερη πόλη χωμένη στη ζούγκλα του Αμαζονίου βρήκε ενα ταλαιπωρημένο πλημμυρισμένο σπίτι από ξύλα μαυρισμένα με ντίζελ για να μην τα τρώνε οι τερμίτες και το ερωτεύτηκε, όπως οι αθρώποι ερωτεύονται μερικές φορές, παράλογα και παράφορα. Και έπεισε τη γυναίκα του να το πάρουνε. Μπες να δεις πώς το κάνανε.

Το σπίτι είναι απλωμένο σε τέσσερις (4!) ορόφους, φτιαγμένο από ένα σωρό διαφορετικά ξύλα της ζούγκλας, τίγκα στο designer μπιχλιμπίδι, με αιώρες, με ανοιχτωσιά και απλωσιά, εκτός από κάτι παράθυρα που τα έχουνε κλείσει για να μη μπαίνουν νυχτερίδες.

Κι εδώ είναι το σημαντικότερο πρόβλημα του σπιτόσκυλου, γιατί χαλάλι όλα τα άλλα, μερακλής ο κύριος, καπάτσα η κυρία, κάτσανε και το φτιάξανε χλιδάτο και ντιζάιν και τους έδειξε ο Νιου Γιορκ Τάημς, αλλά με τα ζούδια τί γίνεται; Με τους σκορπιούς και τα φίδια και τις ανακόντες και τα πουλιά και τα σκουλήκια και τις πενηνταποδαρούσες και τα κουνούπια και όλους τους άλλους μόνιμους κατοίκους της ζούγκλας τι κάνουνε; Ε; Πώς θα βουτήξεις στην πισίνα γούρνα, την ώρα που ο παραπόταμος είναι δίπλα, ένα φραπ να κάνει νάτο, σου 'ρθε σούμπιτο και πεινασμένο το πιράνχα.

Θυμήσου περισσότερη Βραζιλία:
Ένας θαυμάσιος ουρανοξύστης στο Σάο Πάουλο
Πώς καθάρισε το Σάο Πάουλο από τις διαφημίσεις
Δυο τσιμεντένια κουτιά στην παραλία
Ένα παραλληλόγραμμο στο Σάο Πάουλο
Το σπίτι που αρχίζει απ’ τον πέμπτο
Slumdogs και millionaires δίπλα-δίπλα
Ένα φτηνό τροπικό νησί

Διαφήμιση 300×250 Google