Αυτό Δεν Το 'Χεις Ξαναδεί: Ένα Σπίτι Πάνω Σε Σιλό

Η πόλη: Όλομουτς, Τσεχία.
Ο άνθρωπος: Ραντίμ Κράλιτς, διαφημιστής.
Το σχέδιο: INSANE!

Ο κύριος αυτός αγόρασε ένα εγκαταλειμένο σιλό αποθήκευσης σιτηρών or whatever για να το χρησιμοποιήσει ως γιγάντια διαφημιστική ταμπέλα, αλλά άξαφνα είχε μια ιδέα: Να ξοδέψει 700 χιλιάρικα για να ανεβάσει 240 τόνους τσιμέντο και ατσάλι στην κορυφή του σιλό, 25 μέτρα ψηλά, για να χτίσει το σπίτι των ονείρων του. Και το κανε. Και είναι το πιο παλαβό σπίτι που θα δεις σήμερα, ετοιμάσου:

Το διαμέρισμα είναι 320 τετραγωνικά και έχει τρία υπνοδωμάτια για το ζευγάρι και τα δυο παιδιά τους. Είναι όπως βλέπεις μοντέρνο και αλλόκοτο και πολύ ανοιχτό και λοφτοειδές και έχει μεγάλα παράθυρα και άπλα. Το σπιτόσκυλο, όπως είναι φυσικό, ερωτεύτηκε ετούτη την εικόνα:

που είναι πολύ ζεν και χαλαρωτική και λίγο αλλόκοτη (πώς φτάνεις τα βιβλία στα πάνω-πάνω ράφια της δεύτερης στήλης από δεξιά;) και λίγο τρομαχτική, καθώς υπάρχουνε πολλά ανοίγματα φαινομενικα χωρίς κάγκελα, πολύ επικίνδυνα. Τέλος πάντων, κάτι ξέρουν οι άνθρωποι, λόγο θα 'χουν που τα καναν ετσι. Μάλλον. Γιατί το να πας να φτιάξεις ένα σπίτι σε τέτοιο σημείο σημαίνει ότι μια πετριά κάπου την έχεις φαγωμένη.

Θυμήσου: Ένα σπίτι στη Βραζιλία που αρχίζει από τον πέμπτο όροφο.

Διαφήμιση 300×250 Google