Το Σπίτι Των Simpsons Στον Πραγματικό Κόσμο

O σπιτοσκυλοφαν Γιάννης βρήκε αυτές τις παλαβές και αλλόκοτες φωτογραφίες από ένα αληθινό σπίτι που το 'χουν φτιάξει να μοιάζει ολόιδιο με το σπίτι των Simpsons. Της τηλεοπτικής σειράς. Κινουμένων σχεδίων. Τι γιατί; Γιατί έτσι.

To σπιτόσκυλο, όπως θα φαντάστηκες, το 'ψαξε λίγο το θέμα και βρήκε τί είναι αυτό το σπίτι, γιατί φτιάχτηκε και πού βρίσκεται. Πρωτα απ' όλα, δε μοιάζει ακριβώς με το σπίτι των Simpsons.

Ναι, όπως βλέπεις υπάρχουν αρκετές διαφορές, αλλά η ιδέα είναι παρόμοιο και το εσωτερικό είναι πολύ πιο πετυχημένο από το εξωτερικό. Αλλά γιατί να πάει κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο; Για ένα διαγωνισμό, τί άλλο. Το σπίτι βρίσκεται στο Χέντερσον της Νεβάδας, κοντά στο Λας Βέγκας δηλαδή, και φτιάχτηκε το μακρινό 1997 ειδικά για να δοθεί ως δώρο σε διαγωνισμό της Pepsi. 15 εκατομμύρια άνθρωποι έλαβαν μέρος, 30 χιλιάδες το επισκέφθηκαν, και τελικά μια συνταξιούχα κυρία το κέρδισε -αλλά επέλεξε το χρηματικό έπαθλο και δεν το κατοίκησε ποτέ, ποιος ξέρει, μπορεί να ήταν επιληπτικιά. Ή καλόγουστη. Τέλος πάντων, όταν όλα τελείωσαν το σπίτι βάφτηκε βαρετό όπως τα υπόλοιπα στη γειτονιά και τελικά πουλήθηκε το 2001 σε ανθρώπους που, λέει, έχουν ακόμα διατηρήσει τα χρώματα στο πλειρουμ και τις ντουλάπες. Διάβασε την ιστορία εδώ και δες πώς μοιάζει το σπίτι σήμερα απ' έξω:

Διαφήμιση 300×250 Google