Επικές Πισίνες, Μια Σκυλοσπιταρόνα, Καλοκαίρι: Στη Νότια Γαλλία

dsc_0038

Καλοκαίριασε, ρε παιδί μου, οπότε το σπιτόσκυλο θέλει να μοιραστεί μαζί σου φωτογραφίες από πισίνες, ωραίες, infinity πισίνες από τη Νότια Γαλλία. Συγκεκριμένα, από ένα σπίτι στη Νότια Γαλλία, το οποίο έχει τρεις, ζωή να 'χουνε, και γκαράζ στην ταράτσα. Μπερδεύτηκες, το κατάλαβε το σπιτόσκυλο, τα σπάει και τα ξαναρίχνει: Στην Cap D' Ail, ένα μέρος που πώς προφέρεται δεν ξέρει αλλά πολύ του αρέσει, κάπου κοντά στο Μονακό είναι, πωλείται ετούτο το θαυμάσιο σπίτι που είναι χτισμένο σε μια πλαγιά σχετικά απότομη, πράγμα που σημαίνει ότι το επίπεδο του δρόμου είναι μια ευθεία με την ταράτσα οπότε μπορείς να μπεις με το αμάξι σου στην ταράτσα και να κατέβεις στα ενδότερα από εκεί. Ή και όχι. Γιατί έχει κι άλλο γκαράζ. Τέλος πάντων, είναι θηρίο το σπίτι, εφτά υπνοδωμάτια, δύο πολυθέσια γκαράζ, τρία επίπεδα, έξτρα σπιτάκι για το προσωπικό, κήπο επικό, θέα αδιανόητη, και τρεις πισίνες. Γιατί προορίζεται προφανώς για οικογένεια πολυμελή που θέλει και τη βολή της. Έμπα στα ενδότερα για ένα σκασμό φωτογραφίες με έμφαση στις τρεις πισίνες, αλλά όχι μόνο. Κάποιες από τις φωτογραφίες είναι και πολύ μεγάλες, να τις πατήσεις να τις δεις να τις κάνεις γουολπέιπερ, ή ό,τι είναι αυτό που κάνουν τα παιδιά τη σήμερον ημέρα. Α ναι: Σεξ.

dscimg0815b

dsc_0047

dsc_0339

dsc_0170

dsc_1310

Αυτή είναι η μία πισίνα, όπως βλέπεις, αυτή στο χαμηλότερο επίπεδο. Και το σπιτόσκυλο τη λάτρεψε, και για τα δυο πεύκα τα τσουρούτικα μπροστά, και για την υπέρτατη θέα, την αδιανόητη και άφθονη, και για το κομψό της μέγεθος, και για το ξύλινο ντεκ τριγύρω. Αλλά είπαμε: Το σπίτι έχει άλλες δύο:

dsc_0299

dsc_0302

avillashambala2

avillashambala6

Όχι το ίδιο καλές, τοποθετημένες στο πλάι του σπιτιού, αλλά εντάξει, δεν θα τα χαλάσουμε κιόλας, πισίνες είναι. Ας δούμε όπως την απίστευτη τοποθεσία στην οποία βρίσκεται ετούτο το σπίτι, που το σπιτόσκυλο ξέχασε να στο πει, έχει και όνομα, λέγεται Villa Shamballa:

dsc_4165b

Άνοιξε να τη δεις μεγάλη αυτή τη φωτογραφία, είναι απίθανη -πρόσεξε και τις υπόλοιπες σπιταρόνες, ειδικά αυτή στην ακρούλα της χερσονήσο, μιλάμε για hardcore real estate πορνογραφία.

Αν σου άνοιξε η όρεξη κι έχεις 38,5 εκατομμύρια ευρώ στην άκρη, γιατί τόσο κάνει, έμπα στο site της Villa Shamballa και κάνε τα απαραίτητα κονέ. Αν δεν τα 'χεις, και πάλι μπες στο site, έχει ένα σκασμό φωτογραφίες από κάθε γωνία. Εναλλακτικά δες αποκάτω όχι μία, όχι δύο, αλλα εικοσιδύο ωραιότατες φωτογραφίες από αυτό το απίθανο πράγμα. Πάει φυλακή θα το κλείσουνε το σπιτόσκυλο μ' αυτά τα αναίσχυντα που δείχνει:

Θυμήσου περισσότερη Νότια Γαλλία:
Το σπίτι του Ντιόρ
Το σπίτι του Σαντάμ
Η Villa Leopolda
Διαμερίσματα στις Κάννες

Θυμήσου περισσότερες πισίνες:
Το πισινόσπιτο
Μια πισινοσυλλογή
Η πισίνα που κρέμεται στον αέρα
Μια διάφανη πισίνα στη Γιούτα
Το πισινόσπιτο στο Μεξικό
Οι φυσικές πισίνες-λίμνες
Η μεγαλύτερη πισίνα του κόσμου
Ακόμα περισσότερες πισίνες

via luxist

Διαφήμιση 300×250 Google