Photos: To Σπίτι Της Τζένιφερ Άνιστον Στο AD

Το σπιτόσκυλο τώρα τελευταία κινδυνεύει να γίνει σέξι-σελέμπριτι-σάιτ, μια με τη Μέγκαν τη Φοξ, μια με τη Σκάρλετ τη Γιοχάνσον, μια με τη σπιτοσκύλα. Να σου τώρα και η Τζένιφερ η Άνιστον, κατα κόσμον Ανεστοπούλου Αναστασάκη, που δείχνει τη σπιταρόνα της στη βίβλο του χλιδαρχιτεκτονισμού, το Architectural Digest. Τι να κάνει το σπιτόσκυλο. Να μή σου δείξει φωτογραφίες να χορτάσει το μάτι; Προχώρα, δες, διάβασε, μάθε.

Αυτή η Τζένιφερ Άνιστον έχει καταφέρει κάτι επίζηλο και σπάνιο, είναι κορίτσι ωραίο, ήταν "η γκόμενα" στα Friends, είναι πλούσια πετυχημένη και διάσημη, κι έχει κατορθώσει όλοι να τη βλέπουν σαν την κακομοίρα την κερατωμένη τη γεροντοκόρη την τελειωμένη τη spinster. Πώς το πέτυχε στην εποχή της μαγείας του PR, όπου ακόμα και οι Μπρίτνεες οι Σπίαρς πλασάρουν τον εαυτό τους ως τραγουδίστριες, να φτάσει σ' αυτό τον άθλο είναι απορίας άξιον, ποιος ξέρει, μπορεί να φταίει το ελληνικό γονίδιο, την έχουμε τη μίρλα στο αίμα μας ως ράτσα.

Το σπίτι της το καινούριο στο Λος Άντζελες της το διακόσμησε ο σελεμπδιακοσμητής Στίβεν Σάντλεϊ, είναι περίπου 900 τετραγωνικά (σε ένα επίπεδο!) και χτίστηκε στα '70s από τον αρχιτέκτονα Χαλ Λέβιτ. Η Άνιστον το ψώνισε πριν από τρία-τέσσερα χρόνια για 13,5 εκατομμύρια δολάρια, που φαντάζει γιγάντιο ποσό αλλά γι' αυτήν ήταν μισή σεζόν στο σίριαλ, μην το σκέφτεσαι. Το λοιπόν, το ανακαίνισε εκ βάθρων γιατί τι να κάνει η κακομοίρα τόσες ώρες χωρίς αντρίκια αγκαλιά, και τώρα κοιμάται σ' αυτό το γιγάντιο κρεβάτι που βλέπεις στη φωτογραφία (με τρία μαξιλάρια ;!) το οποίο βεβαίως έχει αναδιπλούμενη τηλεόραση στην άκρη για να βλέπει τις ταινίες του Μπραντ του Πιτ τα ατέλειωτα βράδια της μοναξιάς.

Ορίστε, και το σπιτόσκυλο ολισθαίνει στο δρόμο της μίρλας, κάτι τρέχει μ' αυτό το κορίτσι, κάτι έχει η φάτσα του, το τραβάει ο οργανισμός της.

Ένηγουέη, κατά τα άλλα το σπίτι μοιάζει σαν Μπαλινέζικο ξενοδοχείο πολυτελείας, με ξύλα και ζεστά χρώματα και πολύ προσεκτικά προσεγμένα έπιπλα. Από τις φωτογραφίες αυτές δεν βλέπεις και τίποτα ουσιαστικό, εδώ που τα λέμε, μόνο τα υλικά, καθώς είναι πάγια αισθητική επιλογή του Architectural Digest να μη δείχνει τίποτα καθαρό και ευρυγώνιο από τα σπίτια των διασήμων στα οποία μπαίνει, αποφεύγοντας κυρίως τις γενικές λήψεις που μπορεί να ενημερώσουν τον ανήσυχο διαρρήκτη για τα σημεία εισόδου/εξόδου του σπιτιού. Για κατόψεις, βέβαια, ούτε λόγος να γίνεται, και είναι κρίμα, γιατί το σπιτόσκυλο πολύ θα ήθελε να δει τη διαρρύθμιση ενός σπιτιού 900 τετραγωνικών σε έναν όροφο. Τέλος πάντων, τα πράγματα στη ζωή δεν έρχονται πάντα όπως τα περιμένεις, όπως ξέρει πολύ καλά και η Τζένιφερ η Άνιστον. Και το ερώτημα που τίθεται είναι:

Ποιανής το σπίτι προτιμάς;

Δες Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

Θυμήσου περισσότερα σπίτια διασήμων:

Σκάρλετ Γιοχάνσον!
Μέγκαν Φοξ!
Μάικλ Τζόρνταν

The Edge!
Μπεν Στίλερ

Μπαράκ Ομπάμα!
Τζορτζ Μπούς! (κι εδώ)
Σαντάμ Χουσεΐν! (κι εδώ)
Κριστιάνο Ρονάλντο!
Ντιόρ!
Κάρολος Ντίκενς!

Τζορτζ Κλούνεϊ!
Σταύρος Νιάρχος!
Νίκολας Κέιτζ!

Στιβ Μάρτιν!
Λεονάρντο Ντι Κάπριο!
Μπραντ Πιτ!
Τρούμαν Καπότε!
Χιου Τζάκμαν!
Σωκράτης Κόκκαλης!
Τζον Τραβόλτα!
Νίκος Χατζηνικολάου!

Γιάννης Λάτσης!

Δημήτρης Κοπελούζος!
Περικλής Παναγόπουλος!
Θανάσης Λαβίδας!
Πάρις Κασιδόκωστας!
Ζαν Ρενουάρ!
Μόμπι!
Χάρι Πότερ!
Μάικ Τάισον!
Μάικλ Τζάκσον!
Βίκυ Μοσχολιού!
Φρανκ Σινάτρα!
Κάρι Γκραντ!
Άαρον Σπέλινγκ!
Σίντο Κρόφορντ!
Μίστερ Μπιγκ!
Ίνγκμαρ Μπέργκμαν!
Κι ακόμα πολλοί αστέρες!

Διαφήμιση 300×250 Google