Βάλε Λίγο Σπιτόσκυλο Μέσα Σου (Στο Σπίτι Σου)

Όπως κάθε χρόνο (δηλαδή πέρσι) το σπιτόσκυλο συμμετέχει σ' αυτό το θεσπέσιο καλλιτεχνικό event με όνομα Έκπληξη. Που σημαίνει ότι το λένε "Έκπληξη", όχι ότι είναι έκπληξη το όνομά του. Δηλαδή ακριβώς αυτό είναι το όνομά του: "Έκπληξη!" Λειτουργεί ως εξής: Μπαίνεις εδώ, βλέπεις τα τρακόσια ζωή να 'χουν πινακάκια 18x24 γνωστών και μη καλλιτεχνών και μη, διαλέγεις ποια σου αρέσουν (μέχρι τρία) και μετά πηγαίνεις στην Τεχνόπολη στο Γκάζι από αύριο μέχρι την Κυριακή, παίρνεις χαρτάκι προτεραιότητας κι αν τα προλάβεις τα πρόλαβες, αλλιώς παίρνεις ό,τι βρεις. Κάθε έργο κοστίζει 50 ευρώ και όλα τα λεφτά πηγαίνουν για τους άστεγους της Αθήνας. Όπως αντιλαμβάνεσαι, ένα από τα πινακάκια είναι του σπιτόσκυλου. Αλλά είναι μυστικό: Κάθε έργο είναι υπογεγραμμένο από πίσω και μαθαίνεις ποιος το 'φτιαξε μόνο αφού το πάρεις.

Μόνο στάσου κι αναλογίσου: Είναι μαθηματικά δυνατό τη Δευτέρα να έχεις στο σπίτι σου κάτι που έφκιαξε με τα χέρια του το σπιτόσκυλο. Ανατριχιάζεις;

Παρακάτω το δελτίο τύπου:

ΕΚΠΛΗΞΗ 2

Μία εικαστική εκδήλωση για τους άστεγους της Αθήνας
300 έργα τέχνης περιμένουν να ανακαλύψετε την ταυτότητα τους!

Ημερομηνίες έκθεσης:
On line στο artAZ (www.artaz.gr) 7 Ιανουαρίου - 20 Φεβρουαρίου
& Παρασκευή 19 - Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010 στην Αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης»,
«Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.

Πώληση έργων:
Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010, 12:00 - μέχρι εξάντλησης των έργων,
Αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης», «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Τη γνωρίσατε, την αγαπήσατε και την υποστηρίξατε.

Και τώρα Η ΕΚΠΛΗΞΗ! επιστρέφει δριμύτερη.
Μετά από το εξαιρετικά επιτυχημένο ντεμπούτο της τον Φεβρουάριο του 2009 η εικαστική εκδήλωση για τους άστεγους της Αθήνας πραγματοποιείται ξανά, με ακόμη περισσότερους καλλιτέχνες και έργα αλλά και ακόμη μεγαλύτερη διάθεση προσφοράς.

Το artAZ, σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) και την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, καλεί 300 σύγχρονους καλλιτέχνες να εκφραστούν και να συνεισφέρουν σε μία μεγάλη γιορτή αγάπης και προσφοράς. Οι συμμετέχοντες δημιουργούν ειδικά για την «ΕΚΠΛΗΞΗ» από ένα έργο τέχνης. Τα έργα έχουν ενιαία διάσταση (18x24 εκ.) και διατίθενται σε ενιαία συμβολική τιμή (50 ευρώ).

Ποια είναι η έκπληξη;
Τα έργα είναι υπογεγραμμένα στο πίσω μέρος τους.
Η ταυτότητα του καλλιτέχνη θα αποκαλυφθεί μόνο μετά την αγορά του έργου!

Η έκθεση των έργων πραγματοποιείται on line στο artAZ από τις 7 Ιανουαρίου μέχρι και τις 20 Φεβρουαρίου 2010. Στο διάστημα αυτό θα προστίθενται καθημερινά νέα έργα. Μεταξύ 19-21 Φεβρουαρίου η έκθεση θα μετακομίσει στην Αίθουσα «Κωνσταντίνος Καβάφης» της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων για να παρουσιαστούν τα έργα ζωντανά στο κοινό και να πραγματοποιηθεί η πώληση τους (Έκθεση: 19-20 / 2, 16:00 – 22:00, Πώληση: 21 / 2, 12:00 – μέχρι εξάντλησης των έργων). Μέχρι τότε σας προτείνουμε να επισκέπτεστε καθημερινά το www.artaz.gr και να σημειώνετε τους κωδικούς των έργων που σας ενδιαφέρουν - ελάτε προετοιμασμένοι!

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την υποστήριξη του έργου του.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ:

-ΔΕΝ υπάρχει δυνατότητα αγοράς / κράτησης έργων online ή κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Τα έργα θα διατεθούν από τις εγκαταστάσεις της έκθεσης στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου (12:00 - μέχρι εξάντλησης των έργων). Την ημέρα της πώλησης ΔΕ θα υπάρχει η δυνατότητα
επίσκεψης στην έκθεση για μελέτη των έργων.
Στην είσοδο της έκθεσης θα μοιράζονται αριθμοί προτεραιότητας, βάσει των οποίων θα γίνεται η είσοδος στο πωλητήριο.
-Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αγοράσει μέχρι 3 έργα.

Σας περιμένουμε από τις 7 Ιανουαρίου και μετά για να κάνουμε μαζί την ΕΚΠΛΗΞΗ!

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ: 11.500 ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ

Διαφήμιση 300×250 Google