Αξίζει Τα Λεφτά Του ΧΙΙ: Μαρούσι

marousi14

Η μεζονέτα ετούτη που σου βρήκε το σπιτόσκυλο βρίσκεται στο Μαρούσι και είναι, λέει "εμπνευσμένη απ' το Ελληνικό φως", πράγμα που στην καθομιλουμένη σημαίνει ότι έχει πολύ μεγάλα παράθυρα. Πράγματι, όπως θα δεις στις φωτογραφίες έχει έναν δυώροφο τοίχο γεμάτο παράθυρα, και μια ταράτσα, κι ένα παλαβό λοφτοειδές floor plan, κι όλα αυτά οδηγούν στο σύνηθες αμείλικτο, αγωνιώδες ερώτημα: Αξίζει τα λεφτά του; Έμπα, δες, κρίνε, αποφάσισε.

marousi01

marousi11

marousi12

marousi13

marousi15

Όπως βλέπεις, το σπίτι κυριαρχείται από αυτό τον μεγάλο, λοφτοειδή χώρο που έχει έναν τοίχο-παράθυρο απ' τη μια, ένα αχανές δωμάτιο κι ένα Π αποπάνω, ιδανικό για αυτόχειρες. Το τί θα τον κάνεις αυτό το χώρο είναι ένα θέμα, και το να αγοράζεις σπίτι συνήθως χρησιμεύει για να σου λύνει προβλήματα, όχι να σου δημιουργεί. Το σπιτόσκυλο φαντάζεται ένα γραφείο-βιβλιοθήκη με τζάμι για να βλέπεις τα καθέκαστα από κάτω -αλλά να μην τα ακούς- ή ένα υπνοδωμάτιο κλεισμένο. Αλλά καμιά ιδέα δεν του αρέσει ιδιαίτερα. Μάλλον μπελαλίδικο του μοιάζει το faux-λοφτ στήσιμο, παρά ιδιοφυές. Εσύ μπορεί να διαφωνείς, βεβαίως. Και οφείλεις να αναλογιστείς και τα υπόλοιπα ατού του σπιτιού αυτού, όπως τη θέα:

marousi02

...και την ταράτσα, που είναι ό,τι πρέπει για entertaining, που λεν και στο σπιτοσκυλοχωριό:

marousi10

Για σχηματίσεις ακόμα πιο σφαιρική άποψη, δες ένα σκασμό φωτογραφίες:

Μάθε, δε, ότι το διαμέρισμα αυτό είναι 170 τετραγωνικά (το σπιτόσκυλο δεν ξέρει πώς μετράνε το λοφτοχώρο), κατασκευής '08, βρίσκεται στον τρίτο όροφο, κι έχει δρύινα πατώματα παντού. Πόσα ζητάει; 630,000 ευρώ. Σκέψου και απάντα:

Αξίζει τα λεφτά του;

Δες Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

Ακόμα θυμήσου αν αξίζουν τα λεφτά τους: Διαμέρισμα στη Βαρσοβία, βιλίτσα στην Κεφαλονιά, μισοτελειωμένη μεζονέτα στην Κηφισιά, ημιυπόγειο στα Εξάρχεια, διαμέρισμα στο Παρίσι, διαμέρισμα με θέα στη Θεσσαλονίκη, διαμέρισμα στο Μανχάταν, κουτάκι στο Λονδίνο, εξοχικό στη Τζιάβίλα στην Ανάβυσσο, βίλα και στη Βούλα.

Διαφήμιση 300×250 Google