Αξίζει Τα Λεφτά Του XVI: Αρχοντικό Στον Πειραιά

pireaus00

Το σπιτόσκυλο έχει ως θολή αρχιτεκτοφαντασίωση το όραμα να πάρει κάποτε ένα ξεχασμένο παλιόσπιτο (δίπλα σε μια παραλία) και να το φτιάξει καινούριο, κουκλί, με τον ιδρώτα της μουσούδας του και όχι πολλά λεφτά. Κοίτα να δεις: Κάτω στον Πειραιά, στο μουράγιο -ή, τέλος πάντων, κάπου πάνω στη θάλασσα, υπάρχει η παραπάνω αρχοντική μονοκατοικία που χτίστηκε το 1959 κι έχει πέσει σε αχρηστία. Η ακριβής της κατάσταση δεν είναι πολύ σαφής (θα δεις παρακάτω φωτογραφίες), αλλά μάλλον θέλει λίγη δουλίτσα για να φτιαχτεί. Αλλά αν φτιαχτεί έχει τις προϋποθέσεις να γίνει πολλά πράγματα. 900 τετραγωνικά σε οικόπεδο κοντά ένα στρέμμα, τριώροφο, με 10 υπνοδωμάτια κι εννιά μπάνια, το σπιτόσκυλο θα μπορούσε να παρατήσει δουλειές κι υποχρεώσεις και να το κάνει κουκλί. Ε, πωλείται. Αν είσαι μερακλής και σου αρέσει να μένεις στον Πειραιά, είναι η ευκαιρία σου. Ανλές... ανλές η τιμή δεν ειν' η πρέπουσα.

Έμπα μέσα για περισσότερες φωτογραφίες, τη λύση του μυστηρίου της τιμής, και το αναπόφευκτο δίλημμα: Αξίζει τα λεφτά του;

Οι μεσίτες στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να ξέρουν ορθογραφία, συντακτικό, ή από πού κλείνει το Caps Lock, οπότε αυτή είναι η περιγραφή που θα πάρεις στη συγκεκριμένη περίπτωση:

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 900,35ΤΜ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΙΣΟΓΕΙΟ 426ΤΜ 1ο ΟΡΟΦΟ 222ΤΜ 2ο ΟΡΟΦΟ 116ΤΜ,AΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ.

Και πόσο σου ζητά για ένα ερείπιο του 1959 που θέλει εκατοντάδες χιλιάδες σε μερεμέτια κι ανακατασκευές για να γίνει κατοικήσιμο πρώτα και κουκλί ύστερα;

Κάθισε πρώτα. Κάθεσαι;

Επτά. Εκατομμύρια. Εννιακόσιες Χιλιάδες. 7.900.000. Ευρώ, όχι δραχμές.

Το σπιτόσκυλο δεν θέλει να σε επηρεάσει με περαιτέρω σχόλια γι' αυτή την τελευταία βόμβα. Δες, σκέψου κι αποφάσισε:

Αξίζει τα λεφτά του;

Δες Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

Ακόμα θυμήσου αν αξίζουν τα λεφτά τους:
Εξοχικό στη Τζιά
Μεζονέτα στο Μαρούσι
Ρετιρέ στο Λας Βέγκας
Βίλα στην Εύβοια
Διαμέρισμα στο Μαρούσι
Διαμέρισμα στη Βαρσοβία
Βιλίτσα στην Κεφαλονιά
Μισοτελειωμένη μεζονέτα στην Κηφισιά

Ημιυπόγειο στα Εξάρχεια
Διαμέρισμα στο Παρίσι
Διαμέρισμα με θέα στη Θεσσαλονίκη
Διαμέρισμα στο Μανχάταν
Κουτάκι στο Λονδίνο
Κι άλλο εξοχικό στη Τζιά
Βίλα στην Ανάβυσσο
Βίλα και στη Βούλα

Διαφήμιση 300×250 Google