Αληθινά Σπίτια ΧΙΧ-ΙΙ: Ξανά Στον Πειραιά

Το σπιτόσκυλο σου 'χε δείξει τα παλιά τα χρόνια (πριν από 13 μήνες) ένα διαμέρισμα στον Πειραιά πολύ γουστόζικο και προσεγμένο, που το 'χει φτιάξει μια διακοσμήτρια για την πάρτη της, και η μόνη του αντίρρηση ήταν που οι φωτογραφίες ήταν λίγο σκοτεινές, καθώς ήτο και νύχτα. Κοίτα τώρα πόσα γίνονται σε ένα χρόνο: Η διακοσμήτρια έβγαλε φωτογραφίες ημέρας, καθαρές και λαμπερές, και έφτιαξε κι ένα blog που, όλως τυχαίως, κοίτα να δεις πράματα τώρα, είναι το όγδοο monoblog. Έμπα να δεις λεπτομερείς φωτογραφίες του σπιτιού της Εύας.

Ο εκτενής σχολιασμός του προ 13μηνου ποστ ισχύει, είναι ένα σπίτι που κάνει κρα από μακριά ότι δεν το 'χει φτιάξει κατασκευαστής πάμε-να-τους-τα-πάρουμε-τώρα ούτε τυπικός Έλληνας ακαλαίσθητος κάγκουρας, είναι κάτι πολύ πολύ διαφορετικό, χωρίς όμως να είναι και εξεζητημένο. Θαύμασε κουζίνα επική, γυψοκατασκευή, διακοσμητικά τζιτζιφρίγκουλα και βεβαίως το κεφάλι με τα κέρατα στον τοίχο. Α, και την επικολυρική θέα:

Δες ακόμα περισσότερες φωτογραφίες στο flickr. Παρεμπιπτόντως, εξακολουθούν να λείπουν λήψεις του υπνοδωματίου. Ύποπτο!

Θυμήσου περισσότερα αληθινά σπίτια στο Γκέτεμποργκ, στο Τελ Αβίβ, στη Στοκχόλμη, πάλι στo Γκέτεμποργκ, στη Ουάσινγκτον, στο Μπρούκλιν πάλι (πάλι), στο Νιου Τζέρσεϊ, στα Πετράλωνα, στο Μετς, στο Χάρλεμ, στον Πειραιά, στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Μιλάνο, στις Σέρρες, στη Ρόδο, στη Μαδρίτη, πάλι στο Νιου Τζέρσεϊ, στο Μπρούκλιν, στο Μπουένος Άιρες, στο Παρίσι, στη Λιλ, πάλι στις Σέρρες, πάλι στο Μπρούκλιν, στο Χέλσινγκμποργκ, στο Βανκούβερ, στη Χάγη, στο Φάληρο, στο Μανχάταν και πάλι στο Παρίσι.

Διαφήμιση 300×250 Google