Το Διαλυμένο Σπίτι Του Μάικ Τάισον

Το σπιτόσκυλο δεν έχει τίποτα να σου πει για τον ψευδό και πανίβλακα μποξέρ, που κάποτε έβγαζε εκατομμύρια ξυλοφορτώνοντας αφελείς, και στη συνέχεια αυτοκαταστράφηκε θεαματικά. Έχει όμως να σου δείξει διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα από το κάποτε σπίτι του.

Ο φοβερός τύπος που έχει το illicitohio.com, πέρασε μια βόλτα από το σπίτι στο οποίο ζούσε ο μποξέρ στο Οχάιο, και το βρήκε σε κατάσταση άθλια. Παρατημένο από το 1999, όταν ο Τάισον το πούλησε σε έναν σκοτεινό και μυστήριο τύπο, είναι αφημένο στην τύχη του, με φυτά να μεγαλώνουν ανεξέλεγκτα παντού, και το εσωτερικό σχεδόν άδειο. Η έμφαση μπαίνει στο σχεδόν. Ο τύπος μπήκε κανονικότατα από τις ανοιχτές πόρτες, έκανε τη βόλτα του (δυο φορές) χωρίς να τον ενοχλήσει κανείς, και έβγαλε μερικές απίθανες φωτογραφίες. Έμπα να δεις κάμποσες.

Η πισίνα! Το νερό είναι πράσινο και σχεδόν παγωμένο (απ' έξω χιόνιζε και υπήρχαν σπασμένα παράθυρα), αλλά μύριζε χλωρίνη!

Άλλη μια όψη της πισίνας. Στον πάτο της φαινόταν ένα τηλέφωνο.

Το entertainment ρουμ είχε το μέγεθος λόμπι ξενοδοχείου, και η μοκέτα ήταν ζέβρα. Ω ναι. Πρόσεξε την οθόνη της τεράστιας τηλεόραρης οπίσθιας προβολής: Είναι σπασμένη.

Απ' έξω φαινόταν ότι το σπίτι δεν κατοικείται: Φυτά είχαν φυτρώσει παντού, αφρόντιστα.

Αααα! Το σπιτόσκυλο δεν μπορεί να κοιτάξει το μάστερ μπάθρουμ για πάνω από τρία δευτερόλεπτα χωρίς να κάψει τον αμφιβληστροειδή!

Αλλά εσύ μπες και δες πολλές ακόμα φωτογραφίες εδώ. Ο τύπος έχει κάνει θαυμάσια δουλειά και μπράβο του για το θάρρος του. Πρόσεξε όλα τα τηλέφωνα (πόσα τηλέφωνα!) τα παρατημένα τηλεκοντρόλ και τα αρχαία ηλεκτρονικά. Το σπιτόσκυλο πέρασε μισή γλυκόπικρη ώρα χαζεύοντας.

Μπάι δε γουέη, τι να απέγινε το αυτί του Εβάντερ Χόλιφιλντ;

Διαφήμιση 300×250 Google