Αγόρασε: Το Σπίτι Του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο

Το σπιτόσκυλο μαθαίνει πως ο καλός ηθοποιός πουλάει ένα από τα τρία (!) σπίτια που διαθέτει στην παραθαλάσσια και πανάκριβη περιοχή του Μαλιμπού, αυτό που βλέπεις αποπάνω. Το κυρίως κτίσμα που βλέπεις έχει εμβαδό 220 τετραγωνικά, και βρίσκεται σε ένα μακρόστενο οικόπεδο που από τη μια έχει την παραλιακή λεωφόρο κι από την άλλη το γκρεμό και την παραλία. Υπάρχει άλλο ένα κτίσμα με δύο υπνοδωμάτια στην πλευρά της λεωφόρου, και μια ατέλειωτη σκάλα που οδηγεί κάτω στη θάλασσα. Ωραίο είναι, αλλά το πουλάει κοντά 9 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή 1,6 περισσότερα από όσο το  ψώνισε λιγότερο από δυο χρόνια πριν, οπότε χλωμό να πουληθεί και πολύ γρήγορα. Όπως και να 'χει, το σπιτόσκυλο σου 'χει εικόνες και πληροφορίες, μαζί με μια γιγάντια φωτό της ατέλειωτης σκάλας, εντός:

Σε ετούτη τη φωτό από  το Live Maps βλέπεις ότι το σπίτι βρίσκεται δίπλα σε άλλα εντυπωσιακά παραλιόσπιτα, και είναι το πιο ταπεινό από όλα. Το σπιτόσκυλο αναρωτιέται πόσο να κοστίζουν τα διπλανά -ή έστω το οικόπεδο ακριβώς δίπλα στον Λίο.

Αυτές είναι μερικές φωτογραφίες από  το εσωτερικό του σπιτιού, που είναι μοντέρνο, αξιοπρεπές και ευχάριστο. Με τόσα skylights μπορεί και να χρειάζεται να φοράς γυαλιά ηλίου μέσα στο σπίτι, βέβαια. Ο τύπος έχει βάλει και ένα τζακούζι στην αυλή (αλλά όχι πισίνα), που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες που είδες παραπάνω.

Πάρε και μια μεγαλύτερη γενική όψη του σπιτιού απ' την κορφή ως το κύμα:

Τι σκάλα! Πόση ώρα θα κάνεις να την ανέβεις μετά τη βουτιά στα νερά του Ειρηνικού, αλήθεια; Μπορείς να δεις το σπίτι, τη σκάλα και τα πέριξ σ' αυτήν εδώ τη γιγάντια φωτογραφία.

Θυμήσου:
Ένα ελληνικό παραλιόσπιτο
Ένα αυστραλέζικο παραλιόσπιτο
Ένα ψιλο-άθλιο παραλιόσπιτο στο Μαλιμπού
Ένα τετραπλό παραλιόσπιτο στο Μαλιμπού
Το τέλειο παραλιόσπιτο του Μαλιμπού
Παραλιόσπιτα  στο Καβούρι

Και φυσικά, σπίτια διασήμων:

Ομπάμα!
Κέιτζ!

Μάρτιν!
Καπότε!
Τζάκμαν!
Κόκκαλης!
Τραβόλτα!
Χατζηνικολάου!

Λάτσης!

Κοπελούζος!
Κασιδόκωστας!
Ρενουάρ!
Μόμπι!
Χάρι Πότερ!
Μάικ Τάισον!
Μάικλ Τζάκσον!
Μοσχολιού!
Σινάτρα!
Κάρι Γκραντ!
Άαρον Σπέλινγκ!
Σίντο Κρόφορντ!
Μίστερ Μπιγκ!
Κι ακόμα πολλοί αστέρες!

Διαφήμιση 300×250 Google