Το Μυστήριο Με Το Σπίτι Του Full House

Ένα αλλόκοτο συμπούρμπουλο συμβαίνει στην άλλη άκρη της Γης, το Σαν το Φρανσίσκο, όπου λέει πωλείται "το σπίτι του Full House". Πρώτα απ' όλα, ένα μάθημα ιστορίας: Υπήρχε κάποτε μια τηλεοπτική σειρά ελαφρώς άθλια, τίγκα στην εϊτίλα, με κάτι τύπους που ζουν με τα παιδάκια τους σε ένα σπίτι, κι ένας από τους τύπους είναι ο Τζον Στάμος και ένα από τα παιδάκια είναι οι δίδυμες αδερφές Όλσεν, που μεγάλωσαν κι έγιναν κάτι αλλόκοτο και απερίγραπτο. Να πως άρχιζε η σειρά:

Το λοιπόν, αυτό το σπίτι που δείχνει λίγο στο τέλος, λέει, πωλείται τώρα για 4 εκατομμύρια δολάρια, ποσό εξωφρενικό καθώς αντίστοιχα σπίτια στην περιοχή έχουν φύγει τώρα τελευταία για γύρω στο 1,5 εκατομμύρια. Και να 'λεγες ότι είναι λόγω ιστορίας: Τα γυρίσματα της σειράς γίνονταν σε στούντιο, μόνο εξωτερικές λήψεις του σπιτιού χρησιμοποιήθηκαν, οι ηθοποιοί πιθανότατα ούτε που το είδαν ποτέ.

Το μπέρδεμα: Παρ' όλο που διάφορα sites στα Ίντερνετς έχουν αναπαράγει την είδηση, μια ματιά στο listing δείχνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για άλλο σπίτι. Που δε μοιάζει καθόλου. Παρ' όλο που το listing υποστηρίζει πως να, αυτό είναι. Δες, αναγνώστη:

Το σπιτόσκυλο αναγνωρίζει ότι αρκετά ασχολήθηκες με ένα real estate συμπούρμπουλο που συμβαίνει τόσο μακριά από σένα και τα φρεσκοτσικνισμένα σου ρούχα, οπότε σου προτείνει να θυμηθείς ένα άλλο σπίτι που εμφανίστηκε σε παλιά τηλεοπτική σειρά, και το οποίο τουλάχιστον είναι και αριστούργημα. Μπήκε και στο σπιτοσκυλοtop-10 του 2009.

Θυμήσου περισσότερο Σαν Φρανσίσκο:
Το Σαν Φρανσίσκο από ζελέ
Ένα κομψό αριστούργημα
Το σπίτι από το «Party of Five»
Το σπίτι του δημιουργού του Twitter
Ένα flatpak-σπίτι στο Σαν Φραν
Το πιο απίθανο ρετιρέ του Σαν Φραν
Μια πολυκατοικία με διαμερίσματα 25 τετραγωνικών
Το Σαν Φραν το 2108

Διαφήμιση 300×250 Google