Το Γαμόσπιτο Στο Σέντραλ Παρκ

Το σπιτόσκυλο εδώ οφείλει να διευκρινήσει ότι δεν βρίζει το συγκεκριμένο διαμέρισμα, ίσα ίσα, ούτε και γίνονται τίποτα γάμοι εκεί πέρα. Απλά το σπίτι έχει σχήμα Γ, τι να κάνουμε, έτσι είναι, να, δες την αλλόκοτη κάτοψή του:

Το σπίτι όπως βλέπεις βρίσκεται στον 13ο όροφο κτιρίου στη Central Park South, την προέκταση των 59 δρόμων που εφάπτεται στο πάρκο, δηλαδή, το δρόμο όπου βρίσκεται το Plaza και άλλα ωραία κτίρια (κι αυτό) που χαζεύουν όλη την πρασινάδα προς βορράν. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται πιο ψηλά από τα φυλλώματα, αλλά το σπιτόσκυλο δεν είναι σίγουρο ότι η μπόχα από τα κακά των αλόγων που παρατάσσονται από κάτω (για να πάνε αμαξόβολτα τα ζευγαράκια στο πάρκο) δε φτάνει ως εκεί.

Το χαρακτηριστικό του διαμερίσματος αυτού, βέβαια, είναι το σχήμα του, και το ότι έχει μεν θέα στο πάρκο, αλλά πρόσεξε το σχήμα, το πάρκο είναι στα αριστερά όπως το βλέπεις, οπότε η θέα περιορίζεται σ' αυτά τα ωραιότατα δίπατα παράθυρα που βλέπεις παραπάνω, στην ακρούλα, και πέραν τούτου ουδέν. Τούτου δοθέντος, τα 11,6 εκατομμύρια που ζητούν οι κύριοι μοιάζουν λίγο τού ματς, γιατί εξάλλου το παν είναι στο σπίτι σου να 'χεις τη βολή σου, και φαντάσου να είσαι στο τελευταίο guest bedroom και ξαφνικά να χτυπήσει το τηλέφωνο που ξέχασες στο σαλόνι, φέξε μου και γλίστρησα.

Δες περισσότερη Νέα Υόρκη εδώ, φωτογραφίες του σπιτόσκυλου από την πόλη εδώ, και θυμήσου περισσότερες κατόψεις:
900 απίθανα τετραγωνικά στη Νέα Υόρκη
Ένα διαμέρισμα με θέα Σέντραλ Παρκ
Μονοκατοικία με αυλή στο Τέξας
Άλλο ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη
Βίλα στην Εκάλη
Διαμέρισμα στην Ηρώδου Αττικού

Διαφήμιση 300×250 Google