Πόσα Θα Έδινες Γι' Αυτή Τη Βίλα Στη Μύκονο;

Να κάτι που το σπιτόσκυλο δεν έχει ξαναδεί: Το ωραιότατο design blog του Yatzer το ξέρεις, διαπρέπει στα ξένα, αν δεν το 'χεις πάρει χαμπάρι τράβα να πεις τρεις μετάνοιες στον άη λεκορμπιζιέ και ξαναγύρνα. Γύρισες; Μπράβο. Το λοιπόν, σε τελευταίο post το καλό blog φιλοξενεί φωτογραφίες από μια βίλα στη Μύκονο η οποία, όπως αποκαλύπτεται στο τέλος του κειμένου, πωλείται. Αλλά ο ιδιοκτήτης εμφανίζεται λίγο ντροπαλός, λιγο εσωστρεφής με το θέμα. Δεν θέλει να κάνει πολύ νταβαντούρι. Γι' αυτό δεν αναφέρεται μεσίτης, τηλέφωνο, e-mail ή φαξ. Αν σ' αρέσει και σ' ενδιαφέρει, στέλνεις e-mail στον yatzer. Μπλογκομεσιτεία, δηλαδή. Έμπα παρακάτω για να δεις φωτογραφίες, να μάθεις πληροφορίες, να μαντέψεις πόσα να ζητάει, και να πεις πόσα θα έδινες.

Φωτό: Costas Picadas

Αν το σπιτόσκυλο κατάλαβε καλά από τα πολύ αδέξια Αγγλικά του κειμένου, το σπίτι είναι μια μεζονέτα 200 τετραγωνικών με 4 υπνοδωμάτια, μέρος συγκροτήματος στα Κανάλια, με πισίνα και ένα εξωτερικό guest house. Μια και λέμε για τα αδέξια αγγλικά:

Mum cooking children running around the island trying to reach the cookies and dad sitting on the sofa reading his paper and enjoying breakfast. In general this residence has been designed to be able to accommodate multi purpose uses.

Ναι, και εγώ διάβασα ότι η μαμά μαγειρεύει τα παιδιά τρέχοντας γύρω απ' το νησί της κουζίνας, καθώς ο μπαμπάς παίρνει το πρωινό του. ο_Ο

Τέλος πάντων, το σπίτι όπως βλέπεις είναι μέρος συγκροτήματος που μια ξενοδοχίλα στο απ' έξω τη βγάζει. Επίσης, η θέα εκτός απ' τα προβατάκια του Αιγαίου και την απέναντι ξεραΐλα περιλαμβάνει και την πισίνα του αποκάτω, πράγμα που μπορεί να είναι καλό αλλά μπορεί και κακό -εξαρτάται απ' τον αποκάτω. Στο απομέσα τα πράγματα βελτιώνονται, μετά βελτιώνονται ραγδαία, και μετά το παρατραβάνε. Το εσωτερικό είναι πολύ φροντισμένο αλλά τόσο overdecorated που δημιουργεί ένα τρομερό άγχος στο σπιτόσκυλο, αυτό το αίσθημα το "πού είναι η κάμερα του AD, μη με πετύχει στο πλάνο". That said, οι λεπτομέρειες είναι πολύ προσεγμένες, ειδικά αυτό το πέτρινο σα-λαγούμι που μοιάζει ωραίο καταφύγιο, και το guest house όπου άνετα θα ξεκαλοκαίριαζε το σπιτόσκυλο.

Τώρα που είδες και σκέφτηκες, αποφάνσου:

Πόσα πιστεύεις ότι ζητάει ο ιδιοκτήτης;

Δες Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

Πόσα θα έδινες εσύ;

Δες Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

UPDATE: Όπως έγραψε ο αναγνώστης Polaris στα σχόλια, το listing για τη βίλα βρίσκεται εδώ. Πόσο ζητάνε; 2,1 εκατομμύρια!!!

Το σπιτόσκυλο και οι Κυκλάδες:
Ένα θαμμένο σπίτι στην Αντίπαρο
Άλλο ένα θαμμένο σπίτι στην Αντίπαρο
Το καλύτερο ρετιρέ του Αιγαίου
Εξοχικό στη Τζιά
Άλλο ένα εξοχικό στη Τζιά
Το σπίτι του Κόκκαλη στη Μύκονο
Το σπίτι μιανής σε άγνωστο νησί
Αρχοντικό στην Άνδρο
Ο μύθος της ασπρίλας των Κυκλάδων
Το σπιτόσκυλο κατά των Κυκλάδων

Διαφήμιση 300×250 Google