Ζώντας Στον Τάμεση. Μέσα Στον Τάμεση

Το σπιτόσκυλο σου 'χει δείξει και στο παρελθόν επιλογές κατοικίας στο νερό. Θυμήσου, ας πούμε, το εχπληκτικό ρετιρέ των 400 τετραγωνικών σε κρουαζιερόπλοιο, όπου μπορείς να μένεις και όταν σε ρωτάν διεύθυνση να απαντάς "ο κόσμος". Ή το σκάφος το παρκαρισμένο στο Χονγκ Κονγκ, όπου μια οικογένεια μεγαλώνει τα παιδιά της. Ή το ποταμόπλοιο στον βρωμερό μα ρουστίκ Άμστελ, γραφικό και κουκλίστικο μα πανάκριβο. Ο κύριος Ρέινερ Κόουλ το πήγε ακόμα παραπέρα το θέμα, μάθε: Ζει στο Λονδίνο σε ένα παλιό ψαράδικο που το ψώνισε 5000 λίρες στα 70s και το 'φτιαξε με τα χεράκια του σπίτι σωστό και σένιο, με δυο χωριστά διαμερίσματα κι ένα τρίτο που ετοιμάζεται, και το πάρκαρε στον Τάμεση σε μέρος επίκαιρο ώστε να είναι κοντά στις παμπ, όπου πάει και πίνει σα ναύτης. Έμπα να δεις τί έκανε ο άθρωπας.

Όπως βλέπεις το σπιτάκι μοιάζει κομψό και έχει και σχετική άπλα, πράγμα λογικό καθώς ετούτο δεν είναι ποταμόπλοιο, ένα ψαράδικο για εννιαμελές πλήρωμα είναι, οπότε εκεί που χωράγανε τα ψάρια τώρα χωράνε έξι υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, δυο σαλόνια, δυο κουζίνες και τα τοιαύτα. Ο κύριος λέει νοικιάζει μερικά δωμάτια (σε τύπους ύποπτους με τατουάζ άγκυρες, fo sho) για να βγάζει τα λεφτά του ενοικίου της μαρίνας που δεν είναι ευκαταφρόνητα, είναι μια 500άρα λίρες το μήνα. Σε σχέση με τα νοίκια στο Λονδίνο, βέβαια, δεν είναι τίποτα.

Το σπιτόσκυλο πιστεύει πως η ζωή σε σκάφος αν και βγάζει μια εσάνς "είμαι σίριαλ κίλερ που συντηρώ το πάθος μου κάνοντας λαθρεμπόριο πρέζας στα ανοιχτά" είναι ωστόσο ενδιαφέρουσα και μοιάζει περιπετειώδεις. Βεβαίως, δεν θα μπορούσε να τη διανοηθεί ούτε για δευτερόλεπτο. Παθαίνει ναυτία στο στρώμα θαλάσσης, βλέπεις.

Εσύ θα ζούσες σε ποταμόσπιτο;

Δες Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

Περισσότερο Λονδίνο:
Το σπίτι του Καν
Το gadgetόσπιτο του Στέρλινγκ Μος
Το Οικολογικό Λεπτόσπιτο
Το σπίτι των 100 εκ. λιρών
Ένα πεντάμορφο (μα άψυχο) θηρίο στο Λονδίνο
Ένα διαμέρισμα 13 τετραγωνικά στο Λονδίνο
Το Λονδίνο τη νύχτα
Μια άγνωστη πόλη κάτω απ’ το Λονδίνο
Ένα loft στο Λονδίνο
Ένα μπατσελορετιρέ στο Λονδίνο
Ένα εξωφρενικά στενό και πανάκριβο townhouse στο Λονδίνο
Το ακριβότερο (;) σπίτι και το ακριβότερο διαμέρισμα του κόσμου -στο Λονδίνο.

Διαφήμιση 300×250 Google