Αξίζει Τα Λεφτά Του XXII: Μεζονέτα Στη Δροσιά

Το σπίτι ετούτο που σου δείχνει το σπιτόσκυλο βρίσκεται στη Δροσιά, κοντά στη λεωφόρο Θησεώς, και είναι θηριάκι: 140 τετραγωνικά υπόγειο (που στην ουσία είναι ισόγειο, καθώς βγαίνει στον κήπο), 105 τετραγωνικά ισόγειο (που στην ουσία είναι πρώτος, καθώς κατεβαίνεις σκαλίτσα για να πας στον κήπο) και 105 τετραγωνικά 1ος (στην ουσία 2ος), δηλαδή το όλον 350 τετραγωνικά, με 4+1 υπνοδωμάτια, δύο τζάκια, κι ένα πλέιρουμ για να παίζεις μπάλα. Πώς είναι απομέσα; Αξίζει τα λεφτά του; Μπες, δες, κρίνε κι αποφάσισε.

Το σπιτόσκυλο εδώ έχει να τονίσει την τραγική ανεπάρκεια των Ελληνων κατασκευαστών που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν την έννοια του μάστερ μπέντρουμ, και την αξία του στα σπίτια που προορίζονται να φιλοξενήσουν οικογένειες. Οι περισσότεροι μοιάζουν προσκολλημένοι στην εποχή που η τουαλέτες βρίσκονταν στην αυλή και ήταν μέρος κοινόχρηστο για πολύ κόσμο, κέντρο διερχομένων, if you will, κάτι σαν πάρκο. Μα οι καιροί άλλαξαν και η ανθρωπότητα κέρδισε το δικαίωμα να κάνει τα κακά της σε συνθήκες ιδιωτικής ηρεμίας και προσωπικής γαλήνης, γι' αυτό όταν χτίζεις διαμέρισμα για οικογένεια, φίλε κατασκευαστή, φτιάξε ένα μάστερ μπέντρουμ για τη μαμά και το μπαμπά, τουλάχιστον, μην τσιγκουνεύεσαι τα τετραγωνικά, λεφτά είναι, δε θα τα πάρεις μαζί σου.

Μ' αυτό ως αφετηρία, το σπιτόσκυλο έχει να σου πει ότι το σπίτι ετούτο έχει ένα μάστερ μπέντρουμ, οπότε είσαι καλυμμένο από αυτό το θέμα. Έχει και ξύλινα πατώματα και άπλα και σχετικά καλή τοποθεσία. Βέβαια, έχει και κάποια όχι-και-πολύ-ωραία πλακάκια, κάτι μπάνια αδόκιμα για την περιοχή και το πρεστίζ, μια αυλή τσουρούτικη. Πόσο σου ζητάνε για το όλον; Ένα στρογγυλό εκατομμύριο, δηλαδή κάτω από 3 χιλιάρικα το τετραγωνικό. Τι λες;

Αξίζει τα λεφτά του;

Loading ... Loading ...

Ακόμα θυμήσου αν αξίζουν τα λεφτά τους:
Εξοχικό στο Μεξικό
Σαλέ στον Παρνασσό
Αρχοντικό στην Άνδρο
Εξοχικό στην Κρήτη
Ρετιρέ στο Μετς
Αρχοντικό στον Πειραιά
Εξοχικό στη Τζιά
Μεζονέτα στο Μαρούσι
Ρετιρέ στο Λας Βέγκας
Βίλα στην Εύβοια
Διαμέρισμα στο Μαρούσι
Διαμέρισμα στη Βαρσοβία
Βιλίτσα στην Κεφαλονιά
Μισοτελειωμένη μεζονέτα στην Κηφισιά

Ημιυπόγειο στα Εξάρχεια
Διαμέρισμα στο Παρίσι
Διαμέρισμα με θέα στη Θεσσαλονίκη
Διαμέρισμα στο Μανχάταν
Κουτάκι στο Λονδίνο
Κι άλλο εξοχικό στη Τζιά
Βίλα στην Ανάβυσσο
Βίλα και στη Βούλα

Διαφήμιση 300×250 Google