Το Σπίτι Του Τζορτζ Κλούνεϊ Στη Λίμνη Του Κόμο

como7

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο ασημομάλλης γοητευτικός και πολιτικά ευαίσθητος ηθοποιός, είναι γνωστός για το flamboyant easy-going jet-setting στυλ του και για το ότι κάνει κακόγουστες φάρσες στους φίλους του παρόλο που πάει βουρ για τα 50, και ότι όλα αυτά τα κάνει κυρίως στην απίθανη βίλα του απάνω στις όχθες της λίμνης του Κόμο στη βόρεια Ιταλία. Είναι ένα παραμυθένιο μέρος, το σπιτόσκυλο δεν έχει πάει αλλά πιστεύει τις φωτογραφίες, κι ακόμα έχει ακούσει από γνωστούς ότι δεν είναι και καθόλου ακριβό να το επισκεφθείς για διακοπές. Τέλος πάντων, ο Κλούνεϊ είναι ο πιο διάσημος ένοικος της λιμνόχθης, κι αυτό είναι επίτευγμα, καθώς σπίτια πάνω στο νερό έχουν και ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, ο Στινγκ, o Μίκαελ Σουμάχερ και οι Βερσάτσε. To σπιτόσκυλο ανακάλυψε ωραιότατες φωτογραφίες της βίλας του, που βρίσκεται στο ήσυχο χωριουδάκι Λάλιο (έτσι δεν προφέρεται το Laglio;), έχει 25 δωμάτια, φάτσα στο νερό, μια μικρή μαρίνα και πισίνα. Το τσίμπησε το 2002 για περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ, και λίγο πριν σκάσει η ύφεση υπολογιζόταν πως άξιζε τα διπλά.

Μπες μέσα για πολλές φωτό και σχόλια.

como6

como5

como3

Όπως βλέπεις, το σπίτι είναι ένα τριόροφο παλιό αρχοντικό. Η είσοδος είναι από ένα δρόμο που φτάνει σε μια παραλιούλα δίπλα ακριβώς από το σπίτι. Δίπλα ακριβώς κολλητά είναι άλλο ένα σπίτι, το οποίο έχει επίσης πάρει (και ενώσει με το δικό του) ο Κλούνεϊ, αν δεν κάνει λάθος το σπιτόσκυλο. Ή μπορεί να ήταν εξαρχής το ίδιο σπίτι. Ποιος ξέρει. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι μια από τις πρώτες εμφανίσεις του Τζορτζ Κλούνεϊ στον κινηματογράφο ήταν σε μια ταινία που λεγόταν "Return of the Killer Tomatoes".

como4

como1

H θέα, βεβαίως, επικολυρική. Βλέπει τη λίμνη πιάτο και τα χωριουδάκια στις απέναντι όχθες είναι κουκλίστικα. Και ξεκίνησε από το "Killer Tomatoes". Με μαύρα μαλλιά. Κάτι πρέπει να σου λέει αυτό.

como8

Η πισίνα είναι μεγάλη και ωραία και δε φαίνεται κι απ' το νερό, ώστε οι παπαράτσηδες να μην μπορούν να πάρουν φωτογραφία καθώς ο (ελαφρώς παππουδέλης, πια) ζεν πρεμιέ σαλιαρίζει με τρυφερά κοριτσούδια.

como2

Και μ' αυτή τη μακρινή όψη ολοκληρώνεται το εξωτερικό τουρ  στο σπίτι του κυρίου Τζορτζ. Το σπιτόσκυλο θα ήθελε να σου θυμίσει πως όταν γυριζόταν το Ocean's 12, σε μια βίλα παραδίπλα, όλοι οι σταρ της ταινίας στο σπίτι του έμεναν. Με μια μπόμπα στο Κόμο τον καιρό εκείνο το Χόλιγουντ θα γινόταν μονομιάς 45% πιο φτωχό.

Θυμήσου ακόμα, περισσότερα σπίτια διασήμων:

Ομπάμα!
Μπούς!
Κέιτζ!

Μάρτιν!
Ντι Κάπριο!
Πιτ!
Καπότε!
Τζάκμαν!
Κόκκαλης!
Τραβόλτα!
Χατζηνικολάου!

Λάτσης!

Κοπελούζος!
Νταϊφάς!
Παναγόπουλος!
Λαβίδας!
Κασιδόκωστας!
Ρενουάρ!
Μόμπι!
Χάρι Πότερ!
Μάικ Τάισον!
Μάικλ Τζάκσον!
Μοσχολιού!
Σινάτρα!
Κάρι Γκραντ!
Άαρον Σπέλινγκ!
Σίντο Κρόφορντ!
Μίστερ Μπιγκ!
Κι ακόμα πολλοί αστέρες!

Διαφήμιση 300×250 Google