Κάτοψη: Ρετιρέ Στην Ηρώδου Αττικού

Τις προάλλες το σπιτόσκυλο σου έδειξε το listing ενός διαμερίσματος στο κέντρο, στην Ηρώδου Αττικού, τη γειτονιά του Μαξίμου και του Προεδρικού Μεγάρου, για το οποίο ο ιδιοκτήτης ζητάει 8 εκατομμύρια ευρώ, ή 26.666 το τετραγωνικό, που φάνηκε εξωφρενικό στο σπιτόσκυλο και σε πολλούς σπιτοσκυλοφανς -αλλά όχι σε όλους.

Ένας από τους σχολιαστές που έχουν το δρόμο και τα χτίριά του σε υψηλή εκτίμηση, ο Δημήτρης Μπούκας, έστειλε στο σπιτόσκυλο την παραπάνω κάτοψη από το το ρετιρέ της ίδιας πολυκατοικίας. Γράφει:

Ο όροφος έχει δύο διαμερίσματα: ένα μεγάλο γωνιακό (θα το έκανα περίπου 300 τ.μ.) με δύο μάστερ υπνοδωμάτια, τραπεζαρία, σαλόνι, γραφείο, κουζίνα, οφίς, κελάρι και δύο δωμάτια υπηρεσίας. Το δεύτερο είναι μικρότερο (περίπου 100 τ.μ.) με πάλι δύο υπνοδωμάτια και τα λοιπά. Έχω πάντως σημαντικές διαφωνίες στην διαρρύθμιση των διαμερισμάτων και συγκεκριμένα στον προσανατολισμό τους.

Το σπιτόσκυλο σου ξεχώρισε στην κάτοψη τα δύο διαμερίσματα -με ροζ το μικρό- και έχει κι αυτό διαφωνίες με τη διαρρύθμιση, που ξεκινάνε απ' το αλλόκοτο -και γιγάντιο- "γραφείο" του μεγάλου, και καταλήγουν στην έλλειψη walk-in closets στα υπνοδωμάτια. Εσύ τι λές; Θα άξιζε οκταψήφιο ποσό (είπαμε, ρετιρέ) αυτό το διαμέρισμα;

Θυμήσου ακόμα:

27.000 ευρώ το τετραγωνικό στην Αθήνα
Το ακριβότερο σπίτι στις ΗΠΑ
Τα 10 ακριβότερα σπίτια στην Ελλάδα

Η βίλα των 50 εκατομμυρίων ευρώ στη Μαγιόρκα
Τι παίρνεις με 180 εκ. ευρώ στη Νότια Γαλλία
Το σπίτι των 100 εκατομμυρίων λιρών στο Λονδίνο
Η Villa Leopolda και η προκαταβολή

Ένα τέρας 40 εκατομμυρίων ευρώ στο Λονδίνο
Η ακριβότερη πολυθρόνα του κόσμου
Τα ακριβότερα σπίτια του κόσμου
Το ακριβότερο σπίτι στην Ελλάδα
Το σπίτι των 99 εκ. δολαρίων στη Μόσχα
Τα σπίτια των Αμερικανών δισεκατομμυριούχων
Το σπίτι των 150 εκατομμυρίων ευρώ στο Λονδίνο
To σπίτι των δύο δις στη Μουμπάι
Το ακριβότερο διαμέρισμα του κόσμου

Διαφήμιση 300×250 Google