Τα Καλύτερα Home Offices Της Χρονιάς

To lifehacker ασχολείται συχνά με το θέμα των σπιτογραφείων, των δωματίων του σπιτιού που κάθεται ο άλλος και δουλεύει, και είναι ένα θέμα που το ενδιαφέρει πολύ το σπιτόσκυλο, καθώς περνά ώρες πολλές στο δικό του το σπιτογραφείο τσαλαπατώντας πλήχτρα και χαζεύοντας την τεράστια οθόνη. Το πιο συναρπαστικό από τη best of ρετροσπεκτίβα του καλού site είναι αυτό:

hut-office

Ένα φανταστικό δωματιάκι στην πλαγιά μέσα στο δάσος με συναρπαστική θέα, ό,τι πρέπει για καταφύγιο συγγραφέα. Το σπιτόσκυλο εκεί μέσα θα έγραφε αριστουργήματα, δεν υπάρχει αμφιβολία, ή θα χάζευε τη θέα με τις ώρες, ένα από τα δύο. Ο ιδιοκτήτης, πάντως, το χρησιμοποιεί με αρκετά εκκεντρικό τρόπο. Επειδή λέει έγινε παχύσαρκος, αποφάσισε να αρχίζει να δουλεύει όρθιος με διαλείμματα κάθε ώρα για γιόγκα και πιλάτες. Είναι λοιπόν αλήθεια: Η τρέλα πάει στα βουνά! Πολύ ενδιαφέρον εξάλλου είχε κι αυτό:

attic

Ένας ενιαίος χώρος στη σοφίτα (σου 'χει δείξει και κάτι άλλο αντίστοιχο το σπιτόσκυλο) με ένα γραφείο και μια γωνιά με καναπέ και ηχοσυστήματα και τηλεόραση για videogames. Και τι ωραία μοκέτα! Αν είχε και αρκετούς αποθηκευτικους χώρους, ραφια και βιβλιοθήκες, θα ήταν ό,τι πρέπει για το σπιτόσκυλο.

Θυμήσου σπιτογραφεία:
Το ιδανικό home-office (;)
Στιγμιότυπα απ’ το γραφείο του Σπιτόσκυλου
Μια σοφίτα – home office
Πολλά σπιτογραφεία
Τι πρότεινες στο Γιώργο να βάλει στον τοίχο του σπιτογραφείου του
Ένα home made home office
Κάτσε και δούλεψε
12 κόλπα
Η τέλεια καρέκλα
Τι έχω πάνω στο γραφείο μου

Διαφήμιση 300×250 Google