Στην Οικοδομή: Ρετιρέ Στη Νέα Υόρκη

perry09

Το σπιτόσκυλο δε συνηθίζει να σου δείχνει μισοτελειωμένα διαμερίσματα, καθώς δεν ξέρει αν έχεις το φετίχ του μπετόν, αυτό το φτερούγισμα που παθαίνουν κάτι αρχιτέχτονες και κάτι ιντήριορ ντιζάινερζ όταν βλέπουν οικοδομές στα μπετά με σκαλωσιές και ξύλα, αυτό τον ενθουσιασμό το σχεδόν ερωτικό, το βλέπεις στα μάτια τους, καθώς αναλογίζονται δυνατότητες. Αυτοί, λοιπόν, θα απολαύσουν μερικές εικόνες από ένα πολύ χάι προφάιλ ρετιρέ ενός κτιρίου διαμερισμάτων που βρίσκεται στα τελειώματα στο Γουεστ Βίλατζ της Νέας Υόρκης, δίπλα σε μερικά ακόμα πιο χάι προφάιλ χτίρια, όπως το ροζουλί Palazzo Chuppi του Τζούλιαν του Σνάμπελ ή οι δυο πύργοι του Ρίτσαρντ του Μάιερ που είναι κολλητά δίπλα, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότα από το διαμέρισμα αυτό θα μπορείς να βλέπεις κατευθείαν μέσα στη τζαμαρία του σπιτιού του Χιου Τζάκμαν.

Κυρίες, λυσσάξτε.

Στις φωτογραφίες μπορείς να δεις διάφορα ενδιαφέροντα, όπως τα κεκκλιμένα τζάμια της πρόσοψης, τη θέα, και δυο εικόνες από ένα τελειωμένο διαμέρισμα-δείγμα στο ίδιο κτίριο. Ετούτο το μπάνιο το σπιτόσκυλο το 'δειξε στη σπιτοσκύλα και συμφωνούν: Μ' αυτά τα χρώματα θα φτιάξουνε το μπάνιο τους στη βίλα που θα χτίσουν όταν το σπιτόσκυλο ολοκληρώσει το πεπρωμένο του και καταχτήσει τα ίντερνετς ολοκληρωτικά, πέρα ως πέρα:

perry01

Παρεμπιπτόντως, το ρετιρέ αυτό μόλις πουλήθηκε, η τιμή του ήτανε 24 εκατομμύρια, κάποιος μάλλον το πήρε με λίγο λιγότερα. Είναι 650 τετραγωνικά, μεζονέτα, και έχει διάφορες χλιδοπαροχές, καλύτερη όλων η υπηρεσία ντελίβερι απ' το εστιατόριο Perry St του Μισελεναστεράτου σεφ του Ζαν του Ζορζ του Φονγκερίχτεν, ω γιες, κι ακόμα καλυτερότερη η υπηρεσία που, λεει, σου γεμίζουνε το αποθηκάκι με προμήθειες απ' το εστιατόριο, κρέατα, χόρτα, τυριά, τέτοια. Ο Ζαν ο Ζορζ ο Φονγκερίχτεν παει σουπερμάρκετ για την παρτη σου, δηλαδή, ενώ κάθεσαι και χαζεύεις τους κοιλιακούς του Γουλβερίν απέναντι.

24 εκατομμύρια. Πολλές θα έλεγαν ότι αξίζει τα λεφτά του.

ΥΓ: Το κτίριο αυτό το σχεδίασαν αυτοί. Ναι. Οι ίδιοι που έφτιαξαν τον ξαπλωμένο φαλλό στο Άμπου Ντάμπι.

Διαφήμιση 300×250 Google