Πωλείται: Το Σπίτι Του Υβ Σεν Λοράν

Αν πάντα ήθελες να ζήσεις στο Παρίσι κι έχεις 20 εκατομμύρια στην άκρη, να η ευκαιρία, εκπληκτική και ιστορική μεζονέτα 500 τετραγωνικών στη Rue de Babylon βγήκε στην αγορά, ανήκε στον κομψότατο μεγιστάνα της μόδας και τον σύντροφό του, και μια ιδέα μπορείς να πάρεις από εδώ:

Ενδιαφέρον, non; Ο Σεν Λοράν μάζευε όπως παρατηρήσει πανάκριβη τέχνη και κακάσχημα μπιχλιμπίδια με ζήλο Ελληνίδας γριάς, τα στοίβαζε όλα σε κάθε ελεύθερη επιφάνεια προσπαθώντας προφανώς να είναι, όπως ο Χάρυ Κλυνν στη διαφήμιση του Ταχυδρόμου με το περίπτερο, "μέσα στα πράγματα". Στις εικόνες βλέπεις λεοπάρ καναπέδες, αυτή την τερατώδη πολυθρόνα και πολλή τέχνη, που σούμπιτη και σύσσωμη πουλήθηκε σε πρόσφατη δημοπρασία για μισό δις ευρώ, spitoskylo shits you not. Μισο δις. Το σπιτόσκυλο δεν ξέρει αν το ποσόν μπήκε στην τσέπη του συντρόφου μεγιστάνα Πιερ Μπερζέ, ή αν πήγε στο ίδρυμα που έφτιαξε αυτός, αλλά ξέρει ότι και τα 20 εκατομμύρια στο ίδιο μέρος θα πάνε, και καλοφάγωτα να 'ναι. Στο κέντρο μιας από τις ωραιότερες πόλεις στη Γη, 500 γεμάτα ιστορία τετραγωνικά (κι ένας μεγάλος κήπος) δεν αποκλείεται και να τ' αξίζουν τα λεφτά τους, έστω και χωρίς όλη αυτή την τέχνη εκεί μέσα, ή μάλλον ακριβώς επειδή λείπει όλη αυτή η τέχνη από εκεί μέσα. Μπορείς να επικοινωνήσεις για να το ψωνίσεις με τον κύριο εδώ.

Αν ενδιαφέρεσαι, υπάρχει κι αυτό το βιβλίο γεμάτο απίθανες φωτογραφίες του διαμερίσματος, τέχνης συμπεριλαμβανομένης. Χριστούγεννα είναι, ό,τι πρέπει για δώρο στη φασιονίστα της γειτονιάς.

Θυμήσου ακόμα:
Πωλείται το κάστρο του Ντιόρ
Η πανάκριβη πολυθρόνα του Υβ Σεν Λοράν
Το σπίτι του Καρόλου Ντίκενς
Το σπίτι του Τρούμαν Καπότε
Το σπίτι του Ρενουάρ
Ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό κάστρο
Ένα αγγλικό χωριό

Διαφήμιση 300×250 Google