Σπίτι Που Αρέσει Στο Σπιτόσκυλο Alert: Τορόντο

bishop_081209_03

Να ένα σπίτι που αρέσει στο σπιτόσκυλο. Πράγμα που σημαίνει ότι κάμποσα από όσα έχει μέσα του αρέσουνε. Όχι όλα. Δεν έχει βρει το απόλυτο, αψεγάδιαστο σπίτι ακόμα το σπιτόσκυλο (αυτό, αυτό ή αυτό έχουν πάντως πλησιάσει). Ετούτο εδώ δεν είναι τερατώδες (350 τετραγωνικά), έχει όμως χώρο, είναι μαζεμένο, έχει εσωτερική αυλή, κι ένα σωρό εκκεντρικές λεπτομέρειες που αξίζει να προσέξεις και να σχολιάσεις. Έμπα για να τα κάνεις όλα αυτά και να δεις και φωτογραφίες.

Το σπίτι, που το σχεδίασαν αυτοί, έχει μια εσάνς ιντάστριαλ με τις μεταλλικές δοκούς, που όμως μοιάζουν πιο επιδέξια χρησιμοποιημένες σε σχέση με κάτι τέτοια ή τέτοια. Είναι σπίτι, ρε παιδί μου, ζεστό και κομψό, κι έχει και την εσωτερική αυλή που πολύ γουστάρει το σπιτόσκυλο (θυμήσου) και κουλές λεπτομέρειες όπως το ότι βλέπεις το γκαράζ με τζάμι, κάνεις απλωτές και θαυμάζεις την αμαξάρα σου -πράγμα όχι απαραίτητα καλό αν έχεις καρούλι- και γυάλινο πάτωμα στον πάνω όροφο για να βλέπεις τον κάτω και OMG WTF τι είναι αυτά τα κεφάλια στον πάγκο της κουζίνας;!

Ναι, είναι ένα σπίτι φρικουλέ που αν το 'παιρνε το σπιτόσκυλο θα του άλλαζε πολλά, αλλά όχι επειδή δεν του αρέσει. Επειδή δεν μπορεί να έχει δυο σιωπηλά ασώματα κεφάλια να το κοιτάζουν καθώς ρουφάει τα κορνφλέηξ.

Θυμήσου περισσότερο Καναδά:
Το σπίτι των βρικολάκων στο New Moon
Μια εικόνα γαλήνης απ’ τον Καναδά
Ένα στενόσπιτο στο Τορόντο
Ένα αληθινό σπίτι στο Βανκούβερ
Το σπίτι-Παρθενώνας στο Βανκούβερ
Ένα τέρας στο Βανκούβερ
Μια βίλα στη Βικτώρια
Ένα διαμέρισμα στο Κάλγκαρι
Ένα λοφτ στο Μόντρεαλ
Άλλο ένα στενόσπιτο στο Τορόντο
Ένα υπό κατασκευήν σπίτι στο Τορόντο

via contemporist

Διαφήμιση 300×250 Google