Hot Or Not: Σπιταρόνα Στη Νίκαια

nikaia_051209_02

Το σπιτόσκυλο διάβασε "Νίκαια" και το μυαλό του πήγε στις Δυτικές συνοικίες της Αθήνας, άντε και στα νότια της Γαλλίας, αλλά όχι, προφανώς υπάρχει κι άλλη Νίκαια, αλλιώς δεν δικαιολογείται το "θέα στον Όλυμπο" που λέει εδώ. Με λίγο ψαχούλεμα στα Ίντερνετς διαπίστωσε πως πράγματι υπάρχει μια Νίκαια στα 9 χιλιόμετρα από τη Λάρισα, η οποία δεν αποκλείεται να βλέπει Όλυμπο μακριά. Εκτός πια αν μιλάμε για τον Όλυμπο του Άρη, οπότε φεύγουμε τελείως. Τέλος πάντων, όπου κι αν βρίσκεται, ετούτοι εδώ σχεδίασαν αυτό το μεγάλο σπίτι, του οποίου πολυάριθμες και πολύχρωμες φωτογραφίες θα δεις ευθύς αμέσως εντός.

Το σπιτόσκυλο θα σου μιλήσει με ειλικρίνια και με λόγια καθαρά και σταράτα, ντόμπρα και τσεκουράτα: Δεν του άρεσε ετούτο το σπίτι. Αρχικά το πήρε με μάτι τρομερά στραβό, βλέποντας αυτή τη γωνιώδη τζαμαρία που δίνει μια εσάνς κτιρίου γραφείων στο όλο χτίριο, και μάλιστα γραφείου μικρομεσαίας εταιρίας εργολάβων που κάτι περίεργα λεφτάκια ήθελε να ξεπλύνει και τα 'κανε μέγαρο χεντκουόρτερς. Η εξωτερική άποψη τα 'χει όλα: Μέταλλα, τσιμέντα, γυαλιά, ξύλινο ντεκ χωρίς πισίνα, στρέμματα γκαζόν, και μια λευκή BMW X5, φυσικά X5, άρα ο ιδιοκτήτης είτε βιοτέχνης είναι είτε ποδοσφαιριστής είτε λαϊκός τραγουδιστής.

Ωστόσο, και το σωστό πρέπει να λέγεται, η εντυπώσεις αμβλύνθηκαν αρκετά όταν μπήκαμε στ' από μέσα, το σαλόνι είναι πολύ ενδιαφέρον μέρος, το σπιτόσκυλο γουστάρει πολύ τη λοφτοειδή αισθητική που θα ήταν ψυχρή κι ανάποδη αν δεν υπήρχε το πανέμορφο ξανθό πάτωμα. Η τεράστια σκάλα είναι λίγο γκουμούτζα, καλύτερα να ήταν πιο διακριτική και κομψή, γιατί μπορεί ο ιδιοκτήτης να μην δείχνει ιδιαίτερα διακριτικά σημάδια (δες τα καγκούρικα μπλε LEDάκια στη νυχτερινή λήψη) αλλά το υπόλοιπο σαλόνι μια χαρά αντερστέιτεντ είναι. Κάτι άλλο καλό, που πρέπει να λέγεται: Η ψιλο-ανεξάρτητη πτέρυγα (που συνδέεται με το κυρίως κτίσμα με αερογέφυρα, δηλαδή ίου, φοργκατζσέικ) είναι τα δωμάτια των παιδιών, ένα σε κάθε όροφο. Αν τα παιδιά είναι εφηβο-μεγάλα το σπιτόσκυλο τη βρίσκει πολύ ενδιαφέρουσα και προχώ ιδέα, να 'χουνε τα παιδιά μιαν ανεξαρτησία να κάνουν τα ναρκωτικά τους και να γυρίζουν τις πορνογραφικές τους ταινίες ή ό,τι άλλο κάνουν τα πιτσιρίκια, το σπιτόσκυλο δεν ξέρει, στην ηλικία τους έπαιζε βιντεογκέημς.

Κατά τα άλλα, το σπιτόσκυλο έχει να δηλώσει την αλληλεγγύη του στην αρχιτεκτόνισσα που ενδέχεται και να υπέφερε κατά την συνδιαλλαγή της με τους ιδιοκτήτες της λευκής μπεεμβές, και να υπογραμμίσει ότι κατέστη αδύνατο να πατήσει έστω κι ένα link στο site της. Δοκίμασε από δύο διαφορετικά πισιά. Ποιος ξέρει γιατί.

Εσύ τι λές;

Hot or Not?

Loading ... Loading ...

Θυμήσου περισσότερη Λάρισα.

Διαφήμιση 300×250 Google