80 Τετραγωνικά Αλλιώτικα Από Τα Δικά Σου

mylife_281109_01

Αυτό που βλέπεις αποπάνω, ναι, αυτό, είναι λέει ένα σπίτι-πρότυπο για νέους με σφιχτό μπάτζετ. Το έφτιαξε η εταιρία επίπλων Poliform, λέει, για δείξει ότι κι εσύ, ναι, εσύ, που βγάζεις τρεις κι εξήντα, να ζήσεις άνετα σε ένα μικροσκοπικό λοφτ των 80 τετραγωνικών, γεμάτο με πανάκριβα και κομψά έπιπλα και design items. Όπως όλοι οι φτωχοί νέοι. Κι αν δεις το σπίτι σου και δεν μοιάζει με το αποπάνω αριστούργημα, με την άπλα και τα αχανή ταβάνια και τη ζεν ατμόσφαιρα και τα ακριβά υλικά και τους θαυμάσιους καναπέδες, φταίει το γούστο σου, όχι το μπάτζετ σου. Χμ.

Δες και το minisite που φτιάξανε γι' αυτό το σπίτι. Μπορεί να μην είναι εφικτό παράδειγμα προς μίμηση, αλλά πόσα από τα σπίτια που σου δείχνει το σπιτόσκυλο είναι;

Μπαϊδεγουέη: Τα έπιπλα Poliform, λέει, τα φέρνουνε στην Ελλάδα αυτοί.

UPDATE: Επειδή το σπιτόσκυλο το 'γραψε το post τούτο ενώ νύσταζε, κι όταν νυστάζει μερικές φορές δεν κάνει την ειρωνία να φαίνεται όσο πρέπει: Φυσικά κι ένα διαμέρισμα 80 τετραγωνικών δεν είναι μικρό. Εννοείται ότι αυτά τα έπιπλα δεν μπορεί να διανοηθεί να τα ψωνίσει ένας πένης νέος. Το διαμέρισμα που έφτιαξαν οι ιντήριορ ντιζάινερς της καλής εταιρίας είναι πολύ όμορφο -αλλά το κονσεπτ είναι γιγάντια μούφα. That is all.

Διαφήμιση 300×250 Google