Το Κρεβάτι Που Ίπταται

lago00

Το σπιτόσκυλο κάπου τα 'χει ξαναδει αυτά τα κρεβάτια, δεν θυμάται πού, αλλά είναι μια σύλληψη που σου μένει: Κρεβάτια κανονικά, αλλά με πόδια τέτοια που τα κάνουν να μοιάζουν ότι ίπτανται, ότι δεν πατάνε το έδαφος. Α, θυμήθηκε πού τα είδε: Στον ύπνο του. Και όντως πέταγε το κρεβάτι, δεν είχε πόδια. Είχε απαγάγει το σπιτόσκυλο σε ένα βασίλειο της Αραβίας όπου ένας φθονερός βεζύρης είχε φυλακίσει τη πεντάμορφη πριγκίπισα αλλά μετά η σπιτοσκύλα έχωσε νυχτερινή κλωτσά μπαμπέσικια και δήθεν καταλάθος και το σπιτόσκυλο ξύπνησε. Τέλος πάντων, τα συγκεκριμένα κρεβάτια δεν πετάνε ακριβώς, είναι στη γη απιθωμένα, αλλά μοιάζουν να αιωρούνται με δύο διαφορετικά κόλπα. Τα κρεβάτια της σειράς Air έχουν γυάλινα διάφανα πόδια που είναι μεν λίγα αλλά είναι και στρατηγικά τοποθετημένα για να στηρίζουν το βάρος του κρεβατιού και των δυονών σας, ενώ στην τάβλα έχουν και στάσεις του κάμα σούτρα σκαλισμένες, ώστε αν σου τελειώσουν οι ιδέες να ανασηκώσεις λίγο το στρώμα και να δεις τί πρέπει να κάνεις παρακάτω. Τα δε κρεβάτια της σειράς Fluttua στηρίζονται σε ένα πόδι μες τη μέση, που μοιάζει τρομερά επικίνδυνο και ταχυδακτυλουργικό, και από τις περισσότερες γωνίες δεν φαίνεται καθόλου. Όπως όλα τα ταχυδακτυλουργικά, βεβαίως, υπάρχει κόλπο (hint: βάστα τοίχε, θα ζμπρώξω). Και τα δύο τα φτιάχνουν αυτοί και -έκπληξη!- τώρα μπορείς να τα βρεις και στην Ελλάδα. Τα φέρνει το ΝΕΟ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ (full disclosure: διαφημιζόμενος στο σπιτόσκυλο, το βλέπεις δίπλα). Δες φωτογραφίες από τα freaky promos:

Και μπες εντός για το πλήρες δελτίο τύπου του ΝΕΟ ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ.

Τα έπιπλα του οίκου LAGO, αποκλειστικά στα NEOKATOIKEIN!

Το ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ, 30 χρόνια πριν, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην Ελληνική Αγορά Επίπλου κάνοντας γνωστό και προσιτό στο ευρύτερο κοινό τον Ελληνικό Βιομηχανικό Σχεδιασμό και ανατρέποντας την αντίληψη ότι «το έπιπλο είναι αντικείμενο ή πράγμα», κάνοντας πράξη το «έπιπλο = ευ ζην».

Σήμερα, η ίδια μάρκα «ωριμότερη» αλλά και «νεότερη» όσο ποτέ άλλοτε, αξιοποιεί την εμπειρία και τη βαθιά γνώση της για τις ιδιομορφίες του Ελληνικού τρόπου ζωής και απαντά στην «εσωστρέφεια» της εποχής μας με εφηβική φρεσκάδα,  τολμηρές και ανατρεπτικές προτάσεις χώρων που θα μας κάνουν  να χαιρόμαστε περισσότερο, να χαμογελάμε λίγο συχνότερα και να ξεκινάμε την ημέρα μας με καλύτερη διάθεση!

Στο πλαίσιο αυτό, το ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ ξεκίνησε την αποκλειστική συνεργασία με τον ιταλικό Οίκο επίπλων LAGO ο οποίος είναι σήμερα ένας από τους κορυφαίους της Ευρώπης στο Urban Design. Η επιτυχία του οφείλεται τόσο στα πρωτοποριακά σχέδιά του, όσο και στη μοναδική φιλοσοφία του, που καταργεί κάθε διάκριση ανάμεσα στο σπίτι, όπως αυτό ορίζεται παραδοσιακά, και στο ευρύτερο περιβάλλον.

Αποτέλεσμα αυτής της φιλοσοφίας είναι τραπέζια που αιωρούνται, βιβλιοθήκες σε σχήμα δέντρου, κρεβάτια πλημμυρισμένα στο φως, λειτουργικοί χώροι που αντανακλούν την προσωπικότητα και την ιδιαιτερότητα του κάθε ατόμου. Καθημερινές εμπειρίες, αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας και διαφορετικές δραστηριότητες αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους της Lago.

Οι συλλογές Air, Tangram, Net, 36e8, Fluttua, 30 mm, οι ντουλάπες NOW, τα νέα σχέδια της κουζίνας No kitchen διακρίνονται όλα για τις απλές γραμμές τους, τις γεωμετρικές φόρμες, τα έντονα χρώματα, τις πρωτότυπες συνθέσεις και τα ποιοτικά υλικά τους με κυρίαρχο το λακαριστό κρύσταλλο σε 25 διαφορετικές αποχρώσεις. Έτσι, το easy living συνδυάζεται με το απόλυτο στυλ.
Τα έπιπλα LAGO θα τα βρείτε σε αποκλειστική διάθεση στα καταστήματα ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ: 210 6601 200. www.neokatoikein.gr

Θυμήσου ακόμα:
Το κρεβάτι-χάμπουργκερ
Πολλά κρεβάτια
Ακόμα περισσότερα κρεβάτια

Διαφήμιση 300×250 Google