Το Σπίτι Των Βρικολάκων Του New Moon

a40_50256.estates.luxury

Πριν από κοντά ένα χρόνο το σπιτόσκυλο σου είχε δείξει ένα σπίτι που εμφανιζόταν στην παιδική ταινία "Twilight", μια ιστορία με emo κορίτσια και θηλυπρεπή βαμπίρ που στραφταλίζουνε στο φως, δε θυμάται καλά το σπιτόσκυλο, είναι 100 λεπτά που έχασε για πάντα και προσπαθεί να το ξεχάσει, τέλος πάντων, έτσι είναι η ζωή, γεμάτη συμβιβασμούς. Αυτά είναι λάθη που μια φορά κάνεις, βεβαίως, αλλά τέλος πάντων πολλά κορίτσια θα δούνε στους σινεμάδες το νέο κεφάλαιο του βαμπιρέπους, και εκεί θα προσέξουν κι αυτό εδώ το σπίτι. Βρίσκεται στο Βανκούβερ του Καναδά, και πωλείται. Έμπα για φωτογραφίες και πληροφορίες.

Όπως βλέπεις, είναι ένα σπίτι χωμένο μέσα σε δάση όπου οπωσδήποτε σκοτεινά κι ανείπωτα τρομαχτικά πράγματα κρύβονται. Αλλά εσύ μπορείς να φωλιάζεις στα 500 τετραγωνικά, ασφαλής, και να χουχουλιάζεις μπροστά στο τζάκι στην κουζίνα (ζντόινγκ!) ακούγοντας τα ουρλιαχτά ανάμεσα στα δέντρα.

Το σπίτι ετούτο πωλείται, και κοστίζει 3,28 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή 2,2 εκ. ευρώ αν μιλάμε για Αμερικάνικα, ή 2,1 εκ. αν μιλάμε για Καναδέζικα (δεν είναι και πολύ ξεκάθαρο). Έτσι κάθε εκατομμυριούχο κορίτσι μπορεί να το ψωνίσει και να πάει να αράξει εκεί, κάθε σούρουπο να κάθεται στην αυλή, περιμένοντας ένα θηλυπρεπές και  στραφταλίζον βαμπιρ να 'ρθει να τη δαγκώσει. Και να μην είσαι βαμπιρολάγνο κορίτσι, ωστόσο, αξίζει να δεις το listing, μόνο και μόνο για το πορτρέτο του douchebag μεσίτη. Είναι κρίμα που οι εδώ μεσίτες δε βάζουν τις μούρες τους στα listings. Μεγάλο κρίμα.

Θυμήσου περισσότερο Καναδά:
Μια εικόνα γαλήνης απ' τον Καναδά
Ένα στενόσπιτο στο Τορόντο
Ένα αληθινό σπίτι στο Βανκούβερ
Το σπίτι-Παρθενώνας στο Βανκούβερ
Ένα τέρας στο Βανκούβερ
Μια βίλα στη Βικτώρια
Ένα διαμέρισμα στο Κάλγκαρι
Ένα λοφτ στο Μόντρεαλ
Άλλο ένα στενόσπιτο στο Τορόντο
Ένα υπό κατασκευήν σπίτι στο Τορόντο

via luxist

Διαφήμιση 300×250 Google