Τα Μυστικά Μιας Πετυχημένης On-Line Αγγελίας

Το διαδίκτυο είναι ένας κόσμος μαγικός που επιτρέπει στον καθένα μας να έρθει επαφή με όλο τον κόσμο και τα Ίντερνετς  γενικότερα. Στο διαδίκτυο ο καθείς μπορεί να φτιάξει διάφορα συναρπαστικά πράγματα, και μπορεί ας πούμε να πουλήσει ένα σπίτι. Οι αγγελίες στο διαδίκτυο και κατ' επέκταση και στα Ίντερνετς είναι πολύ διαφορετικές από τις κανονικές που βλέπουμε στις εφημερίδες, υπό την έννοια ότι έχουν φωτογραφίες ηλεκτρονικές, και όχι χάρτινες. Αυτό σημαίνει ότι ο καλός μεσίτης μπορεί να τις διορθώσει ώστε να αναδείξει τα προσόντα του σπιτιού που πουλάει, και να το κάνει πιο ελκυστικό στον πελάτη. Για παράδειγμα, έστω ότι έχει κάποια πράγματα στους πάγκους της κουζίνας τα οποία δεν θέλει να φαίνονται στην φωτογραφία της αγγελίας. Για να βγάλει τη φωτογραφία τη χάρτινη για την εφημερίδα, θα αναγκαζόταν να τα μαζέψει από τους πάγκους. Στα Ίντερνετς υπάρχει ευκολότερος τρόπος:

perfect02

Βλέπεις; Τέλειο αποτέλεσμα. Η κουζίνα φαίνεται εξαιρετικά ελκυστική και κομψή. Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία επιτρέπει σε κάθε έμπειρο χρήστη να βελτιώσει την ποιότητα  των φωτογραφιών ώστε να είναι πιο ελκυστικές στο κοινό του Ίντερνετς. Άλλο ένα παράδειγμα: Έστω ότι ο μεσίτης θέλει να προβάλει την θαυμάσια θέα από το μπαλκόνι του σπιτιού, και εκείνην ακριβώς τη μέρα που πήγε με τη κάμερα αποφάσισαν οι εμπρησταί να κάψουν έναν ακόμα τελευταίο πνεύμονα πρασίνου και χαράς απέναντι. Αν ήταν περιορισμένος στις χάρτινες αγγελίες, ο μεσίτης θα είχε πρόβλημα, καθώς το χαρτί καίγεται από τη φωτιά. Στην ψηφιακή επεξεργασία των Ίντερνετς, όμως, ο γαλανός ουρανός απέχει μόνο μερικά κλιξ:

perfect01

Το ίδιο κόλπο, βεβαίως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν στη θέα επεμβαίνουν σύννεφα, ή πολυκατοικίες.

Βεβαίως, υπάρχουν και λήψεις που δεν έχουν ανάγκη καμιάς ψηφιακής επέμβασης. Αρκεί το γούστο και το μεράκι του ιδιοκτήτη για να εξιτάρει αισθητικά και ίσως και αισθησιακά τα πλήθη του Ίντερνετς. Δες, ας πούμε, αυτό το λαχταριστό σαλόνι, πώς αναδεικνύεται με τη σωστή επιλογή ντεκόρ:

perfect03

Οι παραπάνω φωτογραφίες προέρχονται από αυτό εδώ το listing. Είναι ένα διαμέρισμα του 1999, 5ου ορόφου και 90 τετραγωνικών, στο Νέο Ηράκλειο. Πόσο ζητάει; 300.000 ευρώ. Θα μπορούσε να είναι απλά μια ακριβή πρόταση, μ' αυτές τις φωτογραφίες γίνεται κάτι εντελώς διαφορετικό: Συναρπαστική. Τι κρύβουν στον πάγκο της κουζίνας; Ποιο βουνό μπορείς να δεις να καίγεται απ' το μπαλκόνι; Υπάρχουν καναπέδες κάτω από τις κουβέρτες-καλύμματα; Ή μήπως υπάρχουν κι άλλες κουβέρτες;

Το σπιτόσκυλο λέει μπράβο και δίνει το βραβείο Photoshop 2009 στο δημιουργό/καλλιτέχνη.

Διαφήμιση 300×250 Google