Θέλεις Να Γίνεις Ο Γείτονας Του Ομπάμα;

ss_obamas_neighbor_front

Ξέρεις, να τα λέτε καθώς ποτίζεις και αυτός βγαίνει να μαζέψει την εφημερίδα, να σχολιάζετε τον αγώνα των Μπουλς χτες, τι καιρό κάνει, να κανονίσετε πλέι-ντειτ για τα παιδιά σας, ή να βριστείτε γιατί σου ζμπρώχνει τα φύλλα προς τη δική σου τη μεριά και γιατί κλαδεύει το δέντρο που είναι κατά 65% στο δικό σου οικόπεδο. Τέτοια ωραία. Ε, τώρα το σπιτόσκυλο μαθαίνει ότι μπορείς. Το σπίτι του Μπαράκ Ομπάμα στο Σικάγο, στο οποίο ζούσε o Πρόεδρας από το 2005 μέχρι που έγινε Πρόεδρας, βρίσκεται στο 5046 της Greenwood Av. στο Σικάγο, και τώρα ο γείτονας που έχει το ακριβώς δίπλα σπίτι, το 5040, το πουλάει. Τα βλέπεις τα δυό τους στην αποπάνω φωτογραφία: Του Πρόεδρα το αριστερά, του γείτονα το δεξιά. Όχι, το σπιτόσκυλο δεν ξέρει τί απέγινε το 5042 και το 5044, μην το ψάχνεις, οι άνθρωποι εκεί μετράνε με πόδια και γιάρδες. Δες κι άλλες φωτό:

Πρόκειται για σπιταρόνα ωραιότατη και αιωνόβια, μεγάλη και ευρύχωρη που μάλλον θέλει λίγο φτιάξιμο αλλά εντάξει, χαλάλι, ο γείτονας συνήθως λείπει, δεν θα σε ζαλίσει για το θόρυβο από τα μερεμέτια.

Όπως καταλαβαίνεις, η διαδικασία για να αγοράσεις το σπίτι αυτό δεν είναι "πάω στο ΑΤΜ, τα σηκώνω, τα δίνω στο μάγκα, παίρνω το κλειδί". Πρέπει να μπεις στο site, να γραφτείς, να σε τσεκάρουνε ότι δεν είσαι φτωχομπινές ή τέροριστ ή και τα δύο, και μετά να σου πούνε την τιμή, κι αν τα βρείτε τα βρήκατε. Κι αν τα κάνεις όλα τζετ και σένια και καταλήξεις με το σπίτι στο πορτφόλιο, μην περιμένεις μια ζωή εύκολη και τραμπλ-φρη. Το σπιτόσκυλο έχει φίλο καλό και πανύψηλο που ζει στα πέριξ. Μια φορά τους σηκώσανε τα αμάξια απ' το δρόμο -όλα τα αμάξια- και τα πήγανε δυο δρόμους παρακάτω για να περάσει ο Πρόεδρας να πάει να παίξει μπάσκετ. Τρου στόρι. Στο δε δίπλα γυμναστήριο ξέχνα το, αν είναι ο μεγάλος in-town μην περιμένεις να σου κάνει σποτ στα βάρη, πέρνα μια άλλη μέρα. Γιατί ακόμα και τώρα, που κάνει τα κουμάντα στη Ουάσινγκτον, σχεδόν κάθε ΣουΚου γυρνάει στο παλιό το 5046 για να κουλάρει. Οπότε αν θες την ησυχία σου και να μη σου πατάνε συνέχεια κύριοι με μαύρα γυαλιά κι ακουστικά στ' αυτιά το γκαζόν, ψάξε κάτι άλλο.

Το σπιτόσκυλο συγκλονίζεται από το πόση και πόσο έγκυρη εσωτερική πληροφόρηση για τα σούρτα φέρτα του πλανητάρχη διαθέτει. Νιώθει αυτοσόκ και αυτοδέος.

Θυμήσου περισσότερο Ομπάμα:
Μια εναέρια λήψη του σπιτιού στο Σικάγο
Το σπίτι όπου έκανε διακοπές στη Χαβάη
Ο διακοσμητής του Λευκού Οίκου

Διαφήμιση 300×250 Google