Σπιτοσκυλοφαν Ζητεί: Σπίτι Στη Νέα Υόρκη

newyork

Η φαν Βίλη γράφει:

αγαπημενο σπιτοσκυλο,
σε λιγους μηνες θα παω για σπουδες στην αμερικη, συγκεκριμενα στην αγαπημενη Νεα Υορκη. Ο δρομος που βρισκεται το πανεπιστημιο λεγεται Lee Strasberg (east 15th street)  οπως λεγεται και το πανεπιστημιο και ψαχνω ενα μικρο στουντιο η ενα φθηνο αξιοπρεπες διαμερισματακι καπου εκει κοντα και αν γινεται θα ηθελα παραπανω πληροφοριες για τα σπιτια της περιοχης. Ενδιαφερομαι να νοικιασω η και να αγορασω το σπιτακι!! ευχαριστω προκαταβολικα!
η πιστη αναγνωστρια σου βιλη

To σπιτόσκυλο συμβαίνει να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει επιτόπιο apartment hunting για λογαριασμό της Βίλης καθώς περνά την ώρα του βγάζοντας φωτογραφίες προς τα πάνω και κυνηγώντας τη σπιτοσκύλα στα Μπλουμινγκντέλια και τα Μπάρνια και τα Μέισια, αλλά έχει να πει τα εξής:

Πρώτον, η Βίλη θα πάει να σπουδάσει ηθοποιός προφανώς, και μάλιστα τη Μέθοδο, οπότε το σπιτόσκυλο δεν μπορεί να καταλάβει αν λέει στ' αλήθεια ότι σκοπεύει να "αγοράσει ένα σπιτάκι" σ' αυτό το μέρος, η αν υποδύεται τη μοιραία μεγιστάνα.

Δεύτερον, το σχολείο βρίσκεται εδώ, δίπλα στη Union Square.

Τρίτον, τα νοίκια για ένα στούντιο εκεί γύρω ξεκινάνε από τα 2000 δολάρια και για αγορά από 700.000. Ένα πολύ καλό site για ψάξιμο είναι το streeteasy.com.

Τέταρτον, εννοείται πως οι ΝΥ based σπιτοσκυλοφανς καλούνται να ρίξουν φώτα.

Πέμπτον και τελευταίον, το σπιτόσκυλο περιμένει ανταπόκριση από την Βίλην για την πρόοδο των προσπαθειών της και την έκβαση της αναζήτησής της, και θα 'χει και το νου του αν περάσει από τον περιοχή.

Διαφήμιση 300×250 Google