Δυο Σπίτια: Βερολίνο, Μπελίζ

Να ένα ετερόκλητο δίδυμο, δυο σπίτια που βρήκε το σπιτόσκυλο στο θαυμάσιο και πάμφθηνο Βερολίνο, και στο εξωτικό και όχι-και-τόσο-πάμφθηνο Μπελίζ. Ας ξεκινήσουμε απ' το βορρά, για να τελειώσουμε με ήλιο.

Ο ηθοποιός Χάρβεϊ Φρίντμαν, λοιπόν, επέλεξε να ζήσει με τη γυναίκα του, τα δυο τους μωρά και τα δύο της παιδιά από προηγούμενο γάμο σε ένα χλιδάτο προάστιο του Βερολίνου, τόσο χωμένο στη φύση, που συχνά πυκνά τους επισκέπτονται αλεπούδες, αγριογούρουνα και άλλα ζώα στον κήπο. Είναι 250 τετραγωνικά σε ενάμισι στρέμμα γεμάτο δέντρα, και είναι διακοσμημένο με ένα 60s στυλ που γουστάρει η οικοδέσποινα. Για έμπα για τα περαιτέρω.

Το σαλόνι έχει άπλα, ζεστό και παχουλό χαλί, και πολύ χώρο για επικές μάχες στο Wii.

H κουζίνα είναι παλιομοδίτικη, αλλά οι ιδιοκτήτες ρίξαν τοίχους για να την κάνουν 40 τετραγωνικά. Η κυρία του σπιτιού, σαν άλλη σπιτοσκύλα, είναι του μαγειρέματος, βλέπεις.

Όλα τα λεφτά είναι η φύση, βέβαια. Ετούτη είναι η αυλή του σπιτιού, που γειτνιάζει με δάσος, ενώ κοντά βρίσκονται και δυο λίμνες στις οποίες οι Βερολινέζοι έρχονται για βόλτα και για κολύμπι. Πάρε και μια έμπροσθεν όψη του σπιτιού:

Διάβασε περισσότερα για το σπίτι και τους κατοίκους του εδώ.

Εν τω μεταξύ, στην άλλη άκρη του κόσμου, και σε μια ελάχιστα γνωστή χώρα που ίσως και να λέγεται Μπελίζε, ένα παραθαλάσσιο συγκρότημα 11 βιλών των 500 τετραγωνικών η καθεμία βλέπει σ' αυτή την παραλία:

Στο εσωτερικό, το σπίτι είναι τίγκα στο ξύλο, πράγμα καλό. Οι τοίχοι, όμως, μοιάζουν βαλμένοι σε περίεργες γωνίες, πράγμα που αποπροσανατολίζει το σπιτόσκυλο:

Να και μια γωνιά που το σπιτόσκυλο θα τιμούσε δεόντως:

Προστατευμένο απ' τους ανέμους μα με θέα, το μπαλκονάκι με την αιώρα είναι ό,τι πρέπει για ανάγνωση βιβλίων περίπλοκων και πολυδαίδαλων.

Το σπίτι βγαίνει κατευθείαν στην άμμο, όπως βλέπεις. Να ξέρεις ακόμα ότι το σπίτι λέγεται "AMBERGRIS CAYE VILLA", δεν έχει δική του πισίνα (τα 11 του συγκροτήματος μοιράζονται μια κοινή), κοστίζει 1,35 εκ. δολάρια (992.000 ευρώ -έπεσε το ρημάδι) και μπορείς να το ψωνίσεις εδώ. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Θυμήσου άλλα ζευγάρια που έχει ξεθάψει το σπιτόσκυλο:
Δύο στο Λος Άνχελες
Δύο σε Ταϊλάνδη, Καναδά
Δύο σε Σίδνεϊ, Πράγα
Δύο στην Κέρκυρα
Δύο ακόμα στο Σίδνεϊ

Διαφήμιση 300×250 Google